Rareș Ispas (stânga), în duel cu Damien Dussaut (dreapta), în meciul Poli Iași - Farul / Foto: Sport Pictures

Video Poli Iași - Farul 2-3. Trupa lui Gică Hagi a obținut prima victorie după 6 etape de campionat

articol scris de Digi Sport
01.12.2023, 22:11
  • Media: Digi Sport Special, luni, 20:15, DGS 1

  • Fotbal: Germania - Ucraina, luni, 21:45, DGS 1

Poli Iași a pierdut, pe teren propriu, în fața celor de la Farul Constanța, scor 2-3, într-un meci din etapa a 18-a din SuperLiga.

Golurile din această partidă au fost marcate de Shayon Harrison (minutul 55) și Alin Roman (minutul 64) pentru ieșeni, respectiv Constantin Budescu (minutul 9), Rivaldinho (minutul 16) și Louis Munteanu (minutul 45+8).

Poli Iași - Farul Constanța 2-3

Prima repriză a fost dominată categoric de constănțeni, care au reușit să puncteze de trei ori pe tabelă. Astfel, Constantin Budescu (34 de ani) a marcat în minutul 9, în poarta goală, după o pasă decisivă a lui Rivaldinho (28 de ani).

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Ulterior, în minutul 16, oaspeții au reușit să-și dubleze avantajul pe tabelă prin Rivaldinho, care a marcat cu o lovitură de cap din apropierea porții apărate de Silviu Lung (34 de ani), după ce a fost servit excelent de Ionuț Vînă (28 de ani).

În prelungirile primei reprize, Louis Munteanu (21 de ani) a marcat din nou pentru Farul Constanța în minutul 45+8, după ce a fost găsit în centrul careului de Constantin Budescu, care a trimis o pasă cu exteriorul spre atacantul dobrogenilor.

În actul secund, gazdele au forțat revenirea pe tabelă și au reușit să marcheze prin Shayon Harrison în minutul 56, care a introdus mingea în poarta adversă din câțiva metri. Ulterior, două minute mai târziu, același Harrison a șutat de la marginea careului de 16 metri, însă mingea a izbit bara din dreapta porții.

Gazdele nu au renunțat și au marcat din nou în minutul 64 prin Alin Roman (29 de ani), care a prins un șut puternic pe jos de la marginrea careului de 16 metri, care l-a învins pe Marian Aioani (24 de ani) pentru a doua oară în acest meci.

În cele din urmă, gazdele nu au mai reușit să marcheze și golul al treilea, iar partida s-a terminat cu victoria celor de la Farul Constanța, cu scorul de 3-2.

În urma acestui rezultat, Farul Constanța se află pe locul al 7-lea în clasamentul SuperLigii, cu 25 de puncte acumulate după 18 partide. De partea cealaltă, Poli Iași ocupă poziția a 12-a a ierarhiei, cu 19 puncte obținute după 18 runde.

VIDEO Rezumat Poli Iași -Farul Constanța, scor 2-3

"Fiecare meci devine foarte important. Am făcut multe greşeli până acum. Sper că de acum încolo să avem o reacţie foarte bună, şi să devenim mult mai pragmatici, mult mai atenţi la tot ce se întâmplă, pentru că chiar am primit goluri multe. Avem victorii puţine.

E o situaţie care normal că ne îngrijorează, normal că suntem preocupaţi, dar cred că trebuie să reacţionăm la toată situaţia asta. Va fi o luptă grea, dar cred eu că echipa are resurse să facă lucrurile astea.

Adversarul este foarte periculos, atât în deplasare cât şi acasă, pentru că are ritm, are intensitate în tot ce face.  E un adversar care e activ din minutul 1 până minutul 90. Joacă pe teren propriu. Încercăm să facem un meci complet, un meci foarte bun ca să venim cu ceva pozitiv la Constanţa.

Au crescut de la meci la meci, au făcut foarte bine în meciurile din deplasare, acasă au făcut la fel, au jucat bine. Atât timp cât marchezi trei goluri echipei CFR în sezonul acesta înseamnă că ceva au. Leo a făcut o muncă bună şi toţi cei din staff. Şi cred că au crescut şi ei de la meci la meci, aşa cum a făcut-o şi Galaţiul”, a spus Gică Hagi la conferința de presă.

Etichete: poli iasi , superliga , farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un ieșean și-a dat fiul în judecată și i-a cerut înapoi banii dați pentru facultate după ce a aflat ceva neașteptat

Un bărbat din Iași și-a dat fiul în judecată, ca să-și recupereze banii pe care i-a dat băiatului pentru facultate.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Revoltă în direct după scenele de la finala Champions League: ”Dezastru” / ”E incredibil! Ce rușine”

Neașteptat: Cristiano Ronaldo semnează, după ce a plâns în hohote! Lovitură de proporții + Salariu uriaș

Video Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” au câștigat al 15-lea trofeu Champions League pe Wembley

Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a stat pe gânduri după finala UCL: ”Balonul de Aur este deja adjudecat! 100%”. Ancelotti ”l-a aprobat”

Kylian Mbappe a semnat: cel mai mare salariu de la Real Madrid! Nu este, însă, cel mai bine plătit din Spania

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au mai rămas 7 locuri! Echipele calificate deja în faza ligii din UEFA Champions League și ce urmează pentru FCSB

OUT! Rapid mai dă afară un jucător

Ladislau Boloni a dat declarația serii, după ce a retrogradat cu Metz în Ligue 2

I-au trimis contractul: Marco Reus, așteptat să semneze după ce a pierdut finala UEFA Champions League

Citeşte şi

Transferurile de la FCSB nu l-au impresionat pe Helmut Duckadam: ”Nimic interesant”

Exclusiv Selecționerul naționalei U21 a României a reacționat, după ce FRF ar fi decis menținerea ”regulii U21”

PEROZAre 53 de ani, dar arată impecabil. Naomi Campbell și-a etalat silueta într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Cannes

FILM NOWEva Mendes, frumusețe atemporală. Fanii, uimiți de cum arată partenera lui Ryan Gosling la 50 de ani

Transformarea misteriosului Ovidiu Petre, ajuns la 42 de ani. Cum arată acum „Ceasul”, descoperirea lui Cosmin Olăroiu citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros: avem o româncă în optimile de finală! Victorie magnifică după un meci de trei ore citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”