Colaj Poli Iași - FCSB / Foto: Sport Pictures

Video Poli Iași - FCSB 5-2. Ce nebunie! Oaspeții, umiliți! N-au mai luat 5 goluri din mai 2013. Cristea, hat-trick și assist

articol scris de Digi Sport
27.09.2020, 23:35
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Poli Iași - FCSB, din etapa a cincea, a fost un meci de-a dreptul "nebun", încheiat cu un scor de neimaginat, 2-5.

Poli Iași - FCSB 5-2. Andrei Cristea a reușit un hat-trick

FCSB a deschis scorul în minutul 6, prin puștiul Istrate, însă moldovenii au egalat după numai după minute, prin veteranul Andrei Cristea.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Echipa lui Pancu a preluat conducerea în minutul 19, prin Passaglia, după o combinație superbă cu același Cristea, care a reușit dubla în minutul 22. Atacantul de 36 de ani l-a pus apoi la încercare pe Straton, iar Passaglia a ratat și el o ocazie mare.

Poli Iași - FCSB 5-2. Darius Olaru, eliminat în minutul 67

FCSB a răspuns prin Olaru, care a tras direct în brațele portarului, iar apoi prin Buș, care l-a făcut pe Axcinte să aibă o paradă de excepție. Ultima șansă a primei părți i-a aprținut lui Calcan. Partea secundă a început la fel de spectaculos, iar Andrei Cristea a reușit hat-trick-ul. Darius Olaru a primit două galbene la aceai fază și a fost eliminat.

Roș-albaștrii au primit apoi penalty, iar Tănase a transformat. Buș a irosit și el o șansă bună, însă tot ieșenii au mai marcat o dată, prin Calcan. Același Calcan a ratat ultima ocazie a meciului și l-a întins serios pe Straton, iar Poli Iași - FCSB s-a terminat 5-2.

Ultima dată când roș-albaștrii au mai suferit o înfrângere la acest scor s-a întâmplat în mai 2013, cu Viitorul, însă la acel moment, FCSB era deja campioană.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

Poli Iași - FCSB, meci contând pentru runda a cincea din Liga 1, se dispută astăzi, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Poli Iași e pe locul 9 după primele patru runde, cu două victorii și două înfrângeri înregistrate, iar Daniel Pancu anunță că moldovenii sunt favoriți, având în vedere probleme de lot de la FCSB.

LIVE VIDEO Poli Iași - FCSB, de la 21:45, pe Digi Sport 1

"Îmi doream foarte mult ca FCSB să vină cu echipa lor de bază pentru a ne vedea exact nivelul în care suntem în acest moment şi să ne măsurăm forţele cu un adversar, unul dintre cei mai buni din campionatul României. Din păcate pentru ei, acest virus nu iartă pe nimeni. Încă suntem un club model, pentru că ne ferim în continuare, testele au ieşit sută la sută negative şi este un motiv de mândrie pentru noi.

Ei vin cu o echipă decimată, cu mulţi jucători care nu ar fi în lotul de 20 la Steaua. Era un joc din care eu credeam că aveam doar de câştigat. Paradoxal se poate transforma într-un joc din care avem de pierdut. Clar, acum pe hârtie, suntem favoriţi", a declarat Pancu, antrenorul lui Poli Iași, înainte de meci.

5 jucători din lotul lui FCSB au scăpat de COVID-19. Cum ar putea arăta echipa lui Pintilii la meciul cu Poli Iași

De partea cealaltă, FCSB vine după eliminarea din Europa League, contra cehilor de la Slovan Liberec, scor 0-2. Formația antrenată de Mihai Pintilii, în lipsa lui Toni Petrea, a avut un lot decimat de COVID-19 și a fost nevoită să facă transferuri de urgență, însă, în urma ultimelor testări, bucureștenii au primit și câteva vești bune.

Florin Tănase, Darius Olaru, Andrei Miron, Sergiu Buș și Ovidiu Popescu sunt cei cinci jucători din lotul lui FCSB care au fost testați negativ, astfel că ar putea fi titulari în meciul cu moldovenii.

  • Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu Poli Iași: Straton - Enache, Soiledis, Miron, Panțîru - Perianu, Ovidiu Popescu, Olaru - R. Ion, Buș, Tănase

Înaintea partidei cu Poli Iași, FCSB ocupă locul 3, cu 9 puncte acumulate în primele trei runde. Poziția de lider aparține celor de la Universitatea Craiova, care au avut un start perfect, cu punctaj maxim.

Etichete: liga 1 , mihai pintilii , daniel pancu , poli iasi , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. În superioritate numerică, ardelenii au ratat ocazii uriașe

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Citeşte şi

Exclusiv Siyabonga Ngezana a spus ce muzică s-a ascultat la petrecerea de titlu a FCSB-ului: ”Le știu pe toate”

Video Tony da Silva ”a mușcat din microfon” după Poli Iași - UTA Arad: ”Cine nu luptă până la sfârșit, să plece”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”