Adrian Porumboiu / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Porumboiu aruncă încă o "săgeată" spre Șumudică: "Era antrenor principal la Vaslui, dar tactica la echipă o făcea Edi!"

articol scris de Digi Sport
20.08.2021, 12:02
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Edi Iordănescu (43 de ani) a devenit recent antrenor la FCSB, iar reacțiile din partea actualilor sau foștilor oameni de fotbal din România nu au întârziat să apară. 

Printre primii care au vorbit despre această mutare s-a numărat și Adrian Porumboiu, fostul finanțator al celor de la FC Vaslui.

Adrian Porumboiu a dezvăluit că Edi Iordănescu îi făcea tactica lui Marius Șumudică la FC Vaslui

După ce inițial declarase că Iordănescu este cu 10 clase peste Marius Șumudică, fostul arbitru a ținut să mai adauge niște lucruri care îi vizează pe cei doi tehnicieni, cu ocazia unei intervenții la Digi Sport Special.

Porumboiu a dezvăluit faptul că Edi Iordănescu era cel care se ocupa de aspectul tehnico-tactic de la FC Vaslui, deși era secundul lui Marius Șumudică. Acest lucru se întâmpla în prima parte a sezonului 2012-2013, urmând apoi ca actualul antrenor al "roș-albaștrilor" să devină interimar la echipa moldoveană.

"Eu despre Edi vorbesc la superlativ ca antrenor, pentru că l-am cunoscut în două etape, de două ori a antrenat la Vaslui. Vorbesc foarte obiectiv pentru că știe carte, e un antrenor foarte bun. L-am urmărit cu atenție, era perioada în care mergeam la antrenamente, eram preocupat de modul în care se ocupau antrenorii. Cred că a făcut o afacere excelentă FCSB.

Nu mă interesează cine va ieși campioană, eu am vorbit despre ceea ce știu bine, că este un antrenor foarte bun. Când spun treaba asta am foarte multe amănunte, pregătirea jocurilor cu Inter Milano sau Fenerbahce. Era Șumudică antrenor principal, dar să fiu foarte sincer, pregătirea tehnico-tactică la echipă o făcea Edi. Chiar vorbesc foarte sincer și să nu creadă cineva că exagerez, punctul meu de vedere este bazat pe ce s-a întâmplat și cum l-am cunoscut eu pe el", a declarat Porumboiu. 

Edi Iordănescu a oferit o reacție în urma complimentelor primite din partea lui Adrian Porumboiu

Edi Iordănescu s-a declarat flatat de afirmațiile lui Adrian Porumboiu, însă a spus că el îl apreciază mult pe Marius Șumudică, antrenorul campioanei CFR Cluj: "Nu vreau să comentez, m-a onorat și mi-a dat apreciere, dar nu vreau prin comparație. Mă bucur că domnul Porumboiu, care tot timpul a avut respectul meu, m-a apreciat.

Am ținut aproape de-a lungul timpului, am avut o colaborare extraordinară, dar nu e normal să comentez. Mai mult decât atât Șumi este amicul meu, nu mi-a fost niciodată prieten, dar l-am apreciat mereu din punct de vedere profesional, asa cum fac și cu ceilalți colegi ai mei", a spus Edi Iordănescu, la prezentarea oficială de la FCSB.

Etichete: fc vaslui , adrian porumboiu , marius sumudica , edi iordanescu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

A refuzat-o în 2022 pe FCSB și rămâne ferm în decizia luată: ”Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Compagno!”

Exclusiv Florin Prunea l-a sunat pe Emil Boc: ”Niște trepăduși”. Ce i-a spus primarul Clujului: ”Nu era adevărată”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”