Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo / Foto: Captură Digi Sport

Poziția oficială a lui Dinamo, după ce medicul Motoacă a susținut că a fost agresat la Săftica

articol scris de Alex Stanila
26.11.2020, 15:28
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Doctorul Adrian Motoacă, fostul angajat al lui Dinamo, care și-a manifestat intenția de a lucra gratis în perioada în care echipa nu are staff medical, a povestit pentru Digi Sport un episod care s-ar fi întâmplat miercuri după-amiază, în cantonamentul de la Săftica.

Motoacă, care a participat la antrenamentul de ieri al lui Dinamo și care a refuzat să mai revină, după ce a văzut condițiile de la Săftica, a relatat un episod în care ar fi fost agresat de Marius Iorga, membru al departamentului de scouting.

Poziția oficială a lui Dinamo, după ce medicul Motoacă a susținut că a fost agresat la Săftica

Dinamo neagă aceste fapte prin vocile a trei persoane care au participat la discuția respectivă: Marius Iorga, directorul sportiv Rufo Collado și jucătorul Marco Ehmann.

"Conducerea sportivă a echipei Dinamo București precizează prin intermediul site-ului oficial www.fcdinamo.ro că în cantonamentul de la Săftica nu a existat un conflict fizic sau verbal între Adrian Motoacă (medic, prezent la antrenamentul de ieri dimineață al echipei noastre) și Marius Iorga (membru al departamentului de scouting al clubului), așa cum s-a promovat eronat în mediul online sau în emisiunile sportive.

Iată, mai jos, declarațiile oferite de reprezentanții dinamoviști prezenți în cabinetul medical al echipei:

Rufo Collado: "Totul este fals în ceea ce spune acest medic Motoacă, referitor la conflicte fizice sau interne. Pare că el a venit cu un interes ascuns printre noi, deși se afișează ca un dinamovist pur, curat. Prin ceea ce spune, mințind, nu arată asta. Arată doar că încearcă să facă mult rău oamenilor de aici și tuturor dinamoviștilor prin aceste dezinformări. Eu am fost martorul discuțiilor de care povestește Motoacă și nu a existat niciun conflict între el și noi"

Marius Iorga: "Nu am avut niciun conflict cu Adrian, nu înțeleg de unde și cu ce scop sunt spuse aceste minciuni ale unui conflict fizic pentru că nu a existat sub nicio formă. Dimpotrivă, discuțiile au fost axate pe ceea ce avem nevoie rapid pentru ca Adi să-și poată desfășura activitatea pe parcursul acestei perioade în care el își arătase disponibilitatea de a ne ajuta, în urma discuțiilor avute, luni și marți, cu Dorin Șerdean și cu Alex Couto. Personal, l-am sfătuit ca de la Săftica să meargă la birouri pentru a-și finaliza discuțiile cu domnul Couto referitoare la colaborare și să prezinte un necesar pentru a-și putea desfășura activitatea în perioada următoare. Atâta tot!"

Marco Ehmann: "Am văzut și eu faptele relatate de medicul venit ieri la Săftica. Tot ceea ce s-a întâmplat în cabinet a avut legătură cu consultația pe care medicul mi-a făcut-o. Au fost discuții despre ce trebuie să fac eu în continuare, despre ce lipsește din punct de vedere medical la Săftica și ce este de făcut în pentru ca lucrurile să fie puse în ordine. Nimeni nu s-a bătut, totul e o minciună!", a transmis Dinamo.

Medicul Adrian Motoacă susține că a fost agresat la Săftica: "Cum ați interpreta dacă cineva intră cu umărul în dumneavoastră?"

Fostul medic din "Ștefan cel Mare" are o altă viziune asupra faptelor derulate ieri la Săftica.

"Am stat, am dat noroc, dar a mai fost un eveniment neplăcut cu unul din români, care stau printre spanioli. I-am spus lui Cosmin Contra despre acest eveniment petrecut de față cu cei patru spanioli și acest român. Mai mult decât o ridicare de ton, o invitație la dans, între ghilimele.

Eu am venit să ajut, nu să caut scandal. Am venit să te ajut și tu îmi impui că ori am venit și merg așa, ori am venit și tac din gură. Agresiv verbal și cu gest. Dumneavoastră dacă vorbiți pe un ton mai ridicat cu un interlocutor și acela vine spre dumneavoastră și intră cu umărul în dumneavoastră, cum interpretați gestul? Al unui român, de față cu patru spanioli!

Au fost de față persoane, a fost Marco Ehmann, kinetoterapeutul Cătălin Andrei, patru spanioli și acest român, deci se știe despre cine este vorba", a spus Adrian Motoacă, pentru Digi Sport.

Etichete: dinamo , saftica , adrian motoaca , marius iorga , marcho ehmann


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Reacția lui Florinel Coman, după ce FCSB și-a adjudecat titlul la meciul cu Farul

Citeşte şi

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu a iertat pe nimeni după Dinamo - FC Voluntari 1-1

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”