Constantin Budescu / Foto: Instagram -@budescuconstantin10

Foto Prima fotografie postată de Budescu după ce a plecat de la FCSB. ”Te-ai angajat pe tir?”

articol scris de Digi Sport
05.01.2022, 17:33
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Constantin Budescu (32 de ani) și-a încheiat conturile cu FCSB și așteaptă acum să vadă în ce direcție o va lua.

Fotbalistul a postat pe contul său de Instagram un selfie realizat la volan, în propria-i mașină, în care prezintă o stare de spirit foarte bună. ”Drumuri bune!” este mesajul care însoțește fotografia, care a avut parte și de foarte multe comentarii.

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Galerie Foto

Fani de-ai celor de la FCSB, dar și de la Petrolul și U Craiova 1948 au reacționat cu tot felul de mesaje de apreciere la adresa fotbalistului.

Printre cei care au comentat a fost și Claudiu Belu (28 de ani), fotbalistul Rapidului, care a glumit pe seama fostului său coleg. ”Te-ai angajat pe tir? :))”, a fost comentariul lui Belu.

Din sursele digisport.ro, Budescu ar purta ceva discuții cu Malatyaspor, dar acum nu este nimic concret. Tocmai de aceea, fotbalistul pistonează și zona arabă. Nici Petrolulnu este o pistă închisă

De la ”revenirea artistului” la prima plecare: cum a eșuat Constantin Budescu la FCSB

Revenit în septembrie la echipa pentru care a mai jucat în sezonul 2017 - 2018, Constantin Budescu a fost prezentat ca un adevărat star de FCSB, însă nu a rezistat decât patru luni, în care a avut evoluții sub așteptări.

Artistul a revenit” și ”FCSB prezintă Artistul. Regizat de Edward Iordănescu. 7 septembrie 2021”, au fost mesajele transmite de clubul bucureștean în momentul oficializării transferului.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Așteptările erau, așadar, mari, însă Constantin Budescu nu a reușit să repete evoluțiile din prima perioadă în care a îmbrăcat tricoul FCSB-ului.

Transferat după trei luni în care nu se pregătise decât singur, Constantin Budescu nu a reușit să se impună în formula de start și a intrat rapid în dizgrația lui Gigi Becali.

Principalul reproș al patronul clubului pentru Constantin Budescu a fost o anumită lipsă de seriozitate pe care mijlocașul ar fi arătat-o în timpul meciurilor. Gigi Becali a fost enervat, în special, de faptul că Budescu lovea balonul prea des cu exteriorul.

Budescu, ce să fac cu el? Dacă facem concurs de exterioare, o să-l iau pe el și-i dau 100.000 pe lună. El vrea să dea recital de exterioare, nu să joace.

El vrea să-l laude comentatorii la televizor? Pe mine mă interesează de exterior? Joacă, bă, fotbal, serios”, spunea Gigi Becali, pe 8 noiembrie.

Momentul care a produs, însă, ruptura definitivă a avut loc la meciul cu FC Voluntari, când Constantin Budescu a fost titular, iar Gigi Becali a cerut încă din prima repriză să fie înlocuit. Edi Iordănescu, aflat atunci la ultima partidă pe banca FCSB-ului, s-a împotrivit și l-a ținut pe Constantin Budescu pe teren până în minutul 66, spre nemulțumirea lui Gigi Becali.

Un alt factor care a dus la despărțirea rapidă a lui Constantin Budescu de FCSB este salariul mijlocașului, 20.000 de euro pe lună.

Gigi Becali consideră că Budescu nu merita un asemenea salariu și a decis ca, în această iarnă, să scadă pe cât posibil bugetul de salarii, mai ales că șansele echipei la titlu sunt relativ mici, având în vedere că CFR Cluj este la 10 puncte în față.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dinamo - Csikszereda 2-0. ”Câinii”, la un pas de salvarea de la retrogradare după ”dubla” lui Dennis Politic

Ce au încercat să facă suporterii Csikszeredei la meciul cu Dinamo și cum a reacționat presa maghiară

Davide Ancelotti, în fața primei experiențe ca principal! E pe lista unei echipe din TOP 5 Europa

CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Gigi Becali forțează un alt transfer de Liga Campionilor: vrea o altă vedetă creată în „laboratorul” lui Gică Hagi citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”