Jucătorii de la Farul Constanța / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Prima reacție a celor de la Farul după ce s-a spus că echipa va fi preluată de un fond de investiții din străinătate

articol scris de Digi Sport
16.01.2024, 21:47
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

În ultimele zile s-a scris că Farul ar urma să fie preluată de un fond de investiții din străinătate, același care deține și clubul Genoa.

Gică Popescu: ”Nu am cunoștință de un asemenea fond de investiții!”

Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța, a reacționat în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport. Oficialul constănțenilor a transmis că nu există un fond de investiții străin care urmează să cumpere Farul. 

Totuși, Gică Popescu a explicat că a purtat discuții cu mai mulți oameni de afaceri dispuși să investească la clubul lui Gică Hagi, iar o astfel de mutare se poate concretiza în cursul acestui an. Nu este nimic stabilit încă, pentru că, deocamdată, lucrurile sunt la nivel de discuții.

Ar fi un lucru nemaipomenit, eu nu am cunoștință de un asemenea fond de investiții care să vină la Farul. Nu există nimic referitor la un astfel de fond. Am purtat discuții anul trecut cu potențiali investitori, lucrurile sunt deschise, sper să reluăm discuțiile anul acesta cu rezultate benefice pentru toată lumea.

Sunt tot felul de scenarii, suntem deschiși la orice fel de colaborare, pentru că ne dorim să ducem clubul la un alt nivel din punct de vedere financiar. Sperăm că o asemenea colaborare să se încheie într-un timp relativ scurt. Nu cred că un eventual investitor ar dori să preia mai puțin de 50%.

Cu siguranță și-ar dori să preia majoritatea. Un timp relativ scurt poate însemna anul acesta, dar lucrurile sunt la nivel de discuție și pot apărea întorsături de situație. Sunt investitori din țară. Avem în țară oameni potenți financiar care să își permită să țină un club din campionatul nostru”, a spus Gică Popescu la Fotbal Club.

Cristi Ganea a semnat cu Farul 

După ce a fost anunțat de Gigi Becali că nu va mai evolua la FCSB, Cristi Ganea a decis să revină sub comanda lui Gică Hagi. Fotbalistul a fost prezentat oficial și a semnat un contract valabil până în vara anului 2025 cu formația de la malul mării.

"Farul Constanța a ajuns la un acord cu jucătorul Cristian Ganea, care a semnat un contract cu formația noastră valabil până în vara anului 2025.

Va fi a treia experiență a fundașului stânga în vârstă de 31 de ani la Constanța, unde a mai evoluat în perioada 2015-2018 și apoi ianuarie - iulie 2020.

Născut la Bistrița, Cristian Ganea a mai evoluat pentru echipa de juniori U19 de la Mallorca, apoi la Mallorca B, CD Santanyi, ASA Tg. Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov, Athletic Bilbao, Numancia, Aris Salonic, Panathinaikos și FCSB.

În 196 de meciuri disputate pentru echipele din România a marcat 23 de goluri și a oferit 16 pase de gol. Cristi Ganea are și 8 selecții la Naționala României", a transmis Farul. 

Etichete: gica hagi , gica popescu , farul , fond de investitii


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru crima din Sibiu. Acesta și-a recunoscut fapta. Spune că și-a ucis iubita din gelozie, dar și pentru că era beat și drogat în momentul în care a atacat-o. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! În caz de urgență, victimele violenței domestice pot apela numărul gratuit 0800 500 333.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răsturnare de situație! Italienii au aflat ce se întâmplă, de fapt, cu Dennis Man

Pleacă de la CFR Cluj după 6 ani și jumătate și are șanse mici să ajungă la EURO

4 jucători OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul, după derby-ul pierdut cu Rapid

Xavi a vorbit despre situația sa de la Barcelona, imediat după meciul cu Rayo Vallecano

Citeşte şi

Gică Hagi, după eșecul drastic din Gruia: ”E dureros”. Ce a spus despre locul ocupat de Farul la finalul play-off-ului

Video Nici nu s-a uitat la Hagi! Un jucător de la Farul a oferit momente cum rar se văd, la Cluj

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”