Bogdan Andone / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Prima reacţie a lui Bogdan Andone după ce a fost dat afară de la Astra: "Se vorbea numai de bani"

articol scris de Octavian Vasilescu
01.10.2020, 11:27
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Bogdan Andone, 45 de ani, s-a despărţit de Astra după un început foarte slab al echipei. S-a pornit greu în noul campionat şi după cinci etape este pe ultimul loc, cu un punct, la egalitate cu FC Argeş.

De miercuri, 30 septembrie, lotul este pregătit de secunzii lui Edi Iordănescu, antrenor pe care Ioan Niculae speră să-l aibă din nou pe bancă.

Andone e convins că problemele cu banii, mai mari decât în anii trecuţi, i-au făcut pe jucători să cedeze atunci când într-un meci sau altul le era greu.

Bogdan Andone e convins că problemele cu banii au declanşat haosul la Astra

Astra a terminat tensionată sezonul trecut şi l-a început la fel de rău pe cel nou. Echipa a stat în cantonamente degeaba vreo două săptămâni până la suspendarea campionatului, apoi reunirea s-a făcut în etape, iar mulţi jucători nici nu au ajuns la pregătire.

"O despărţire care era previzibilă din cauza ultimelor rezultate. Antrenorul este cel care plăteşte. Dar sunt împăcat că am făcut tot ce a ţinut de mine, de noi.

Sper ca Edi sau cine vine la echipă să nu se mai confrunte cu problemele cu banii pentru că pe ăla care îmi zice că jucătorii pot trece la nesfârşit peste asta îl contrazic tare.

Sau, ok, se mai pot conecta dacă ştiu clar că peste o săptămână, o lună, banii se plătesc, au o hârtie, ceva, la mână. De promisiuni toată lumea e sătulă. În sezonul asta nu aveau nimic semnat! La antrenamente, în vestiar numai de bani se vorbea. Patru luni fără salarii nu sunt puţine. Plus alte restanţe", a declarat Bogdan Andone pentru Digi Sport.

Decizia conducerii Astrei de a se despărţi de Andone a venit la o zi după ce fotbaliştii au refuzat să se antreneze până nu primesc asigurări legate de bani. Asigurările nu au venit, în schimb au fost convinşi să iasă pe gazon de sosirea unui alt staff. Unul din care lipseşte tocmai antrenorul principal, Edi Iordănescu, cel care nu vrea să revină pe nicio bancă până după ce îi naşte soţia al treilea copil.

"La ultima şedinţă avută, înaintea grevei, mi-au şi spus că în anii trecuţi mereu erau aduşi la zi la startul campionatului. Acum n-a mai fost aşa.

Rămân cu satisfacţia că Astra a terminat pe podium deşi ne-au fost luate trei puncte chiar când ajunsesem pe locul 1 înainte jocului de la Cluj, cu CFR, că Astra are doi jucători la echipa naţională şi probabil ar fi fost şi al treilea, Budescu, dacă nu se accidenta, şi că Denis a fost cel mai bun marcator din play-off. Nu am însă cum să uit că nu am putut juca în Europa.

În momentul ăsta nu ştiu dacă pot fi extrem de obiectiv, dar mi se pare o nedreptate, deşi, repet, sunt conştient că s-a luat un punct din 15", a mai zis antrenorul.

Întrebat dacă s-a despărţit certat de preşedintele Dani Coman, fostul "principal" al Astrei a negat acest lucru.

"Cu Dani am rămas într-o relaţie foarte bună. Cel puţin din punctul meu de vedere. Până la urmă a fost singurul om care m-a ajutat, este genul de preşedinte care îi trebuie unui antrenor. Numai că în unele momente nici el nu a avut ce să facă, a completat Andone.

Reacţia lui Dani Coman după demiterea lui Bogdan Andone

"Da, am încheiat colaborarea cu Bogdan Andone și staff-ul pe care îl avea. Eu, așa cum le-am spus jucătorilor, nu am decât cuvinte de laudă la adresa lor. Împreună am făcut lucruri extraordinare.

Am terminat pe locul 3 campionatul, dar, după cum știm toți, pe antrenori îi țin doar rezultatele. Din păcate, din 15 puncte avem doar unul și am considerat că e un moment în care trebuie să schimbăm ceva", a declarat Dani Coman la Fotbal Club.

Etichete: dani coman , antrenor astra , edi iordanescu , bogdan andone , andone astra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Exclusiv Dani Coman la Rapid? ”Îmi pare rău și de Daniel Niculae pentru că e un rapidist”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură