Edi Iordănescu, antrenorul lui FCSB / Foto: YouTube @FCSBTV

Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după ce a semnat cu FCSB: "Lucrurile vor fi 100% în mâna mea. Sunt omul potrivit"

articol scris de Digi Sport
18.08.2021, 18:23
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a anunțat, miercuri, că noul antrenor al echipei este Edi Iordănescu (43 de ani), care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după ce a semnat cu FCSB: "Lucrurile vor fi 100% în mâna mea. Sunt omul potrivit"

FCSB i-a urat bun venit lui Edi Iordănescu și a anunțat că antrenorul va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, programată joi, de la ora 14:30.

La scurt timp, tehnicianul a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului, în care a vorbit despre ceea ce își propune să realizeze la FCSB, despre faptul că va avea putere deplină în club, dar și despre suporteri, pe care îi așteaptă din nou la stadion.

"Este o bucurie, un sentiment de satisfacție, este o onoare, simt treaba asta. E și o provocare, în același timp, dar cred că cuvântul cheie e responsabilitatea. Simt o responsabilitate enormă, vin după o performanță foarte frumoasă. Am venit aici cu cea mai mare convingere ca noi, toți, uniți, organizați, împreună cu susținerea conducerii, a patronului și a suporterilor să reușim să producem performanță.

Am venit să antrenez pentru echipă, pentru jucători, care sunt extrem de talentați. E o provocare ca împreună să reușim, iar acest statut de jucător talentat să devină unul de jucător valoros. Pentru asta trebuie rezultate, trofee, performanțe, ieșiri în Europa și echipa națională. Trebuie să strângem rândurile și să reclădim momentul, e adevărat că nu e unul foarte bun.

Suporterii să aibă încredere în noi, în munca noastră. Sunt foarte conștient că e greu să faci promisiuni concrete și să oferi anumite garanții, dar atunci când te dedici n-ai cum să nu mergi decât în sus. E adevărat că trebuie să avem și puțină șansă. E plină competiție, totul e pe fast-forward și e puțin timp la dispoziție.

Doar împreună putem reuși. Îi aștept din nou aproape pe suporteri, le știu supările, le știu așteptările. Să aibă încredere că sunt omul potrivit pentru a regenera toată această stare de spirit și pentru a construi ceea ce ei așteaptă. Le garantez că foarte multe lucruri pe care le-au digerat mai greu și nu le-au plăcut vor fi 100% în mâna mea. Mi-asum tot ce înseamnă activitatea echipei, rezultatele echipei. Totul va fi în responsabilitatea și puterea mea de decizie", a spus Edi Iordănescu, pentru FCSB TV.

Edi Iordănescu a condus primul antrenament la FCSB

Edi Iordănescu a condus, miercuri, primul antrenament la FCSB. Imaginile de la antrenament au fost publicate pe pagina de Facebook a clubului, fiind una închisă pentru presă și suporteri.

FCSB i-a urat bun venit lui Edi Iordănescu și a anunțat că antrenorul va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, programată joi, de la ora 14:30.

Galerie Foto

Contractul lui Edi Iordănescu la FCSB

  • salariu: 15.000 de euro pe lună
  • primă pentru titlu: 100.000 de euro
  • contract până la finalul sezonului 2021/2022
  • clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis
  • posibilitate de rupere unilaterală a contractului

Etichete: liga 1 , edi iordanescu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

La doar câteva ore de la revenirea la CFR Cluj, Dan Petrescu le-a transmis un avertisment jucătorilor

Foto ”De ce aveți nevoie de 6 bodyguarzi ca să vă escorteze?”. Reacția lui Dan Șucu

Anunțul făcut de tatăl lui Kylian Mbappe despre starul de la PSG

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

Citeşte şi

A auzit ce transferuri vrea să facă Gigi Becali și a dat verdictul: ”Nu știu dacă poate să-i ia locul”

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”