Giovanni Costantino, antrenorul lui FCU Craiova / Foto: Sport Pictures

Prima reacție a lui Giovanni Costantino, după ce Adrian Mititelu l-a ”mitraliat” și i-a cerut demisia

articol scris de Digi Sport
20.01.2024, 21:46
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Rapid a reușit să o învingă pe FCU Craiova, scor 4-3, în cadrul etapei cu numărul 22 din SuperLiga României. 

Ermal Krasniqi, Albion Rrahmani, Răzvan Onea și Burmaz au adus victoria giuleștenilor, în timp ce Willy Baeten, Dragoș Albu și Blidar au marcat pentru olteni. 

Prima reacție a lui Giovanni Costantino, după ce Adrian Mititelu l-a ”mitraliat” și i-a cerut demisia

Imediat după finalul partidei, Adrian Mititelu nu s-a mai abținut și l-a făcut ”praf” pe antrenorul italian căruia i-a cerut și demisia. 

La scurt timp după ieșirea necontrolată a patronului, Giovanni Costantino a reacționat și a postat un mesaj pe rețelele sociale. 

"Aplauzele de la final ale fanilor noștri, în ciuda eșecului, demonstrează foarte clar că această echipă este apreciată nu numai de minunații noștri suporteri, ci de toți cei care iubesc cu adevărat fotbalul.

Din prima zi în care am sosit aici alături de staff am muncit pentru a crea o mentalitate, aceea de a juca cel mai bun fotbal posibil. Am mers în Giulești să câștigăm, nu să evităm eșecul.

Am jucat având identitate, curaj, mentalitate, dăruire, ne-am sacrificat, ceea ce facem împotriva fiecărui adversar și pe fiecare stadion din România.

Suntem o echipă tânără, avem mult entuziasm, multă pasiune. Uneori apare și imprudența, ceea ce este un defect, dar și o calitate a noastră.

Lucrăm pentru a ne îmbunătăți. O înfrângere cu siguranță nu va diminua dorința, ambiția, forța și entuziasmul, elemente care ne-au făcut să devenim una dintre cele mai frumoase de urmărit echipe din România.

Mândru de voi, băieți. Hai, Craiova, Haide!", a scris Giovanni Costantino, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giovanni Costantino (@gio_costantino_the_coach)

Adrian Mititelu: ”Meciul l-a pierdut Costantino. A făcut niște tâmpenii

Adrian Mititelu, patronul oltenilor, a răbufnit la finalul jocului. Acesta ”a pus tunurile” pe antrenorul Giovanni Costantino, căruia i-a reproșat faptul că i-a schimbat pe Bauza și Baeten la jumătatea reprizei secunde, moment în care jocul s-a rupt, în opinia sa.

"Așa ceva nu am pățit niciodată! Să avem 3-1 în minutul 65 și să pierdem cu 4-3... Nu că m-am crucit, dar e ceva greu de digerat. Va fi un drum foarte greu până la Craiova. Părerea mea e că meciul l-a pierdut Costantino. A făcut niște tâmpenii de schimbări. Antrenor care să facă asemenea prostii n-am avut niciodată.

Să scoți jucători de milioane, pe Bauza, sunt două cluburi care-l vor și oferă sume importante. Baeten, la fel... Nu-mi explic de ce a făcut chestia asta. Sunt foarte supărat! Am avut meciul în mâna și l-am pierdut pe mâna unor decizii aberante. Vedeți cum e și cu antrenorii ăștia care au prea multă libertate?

Sunt foarte supărat! Poate să-și dea demisia. Nu-l mai văd aici, nu-l mai văd în stare. Noi facem foarte multe eforturi, cheltuim mulți bani, multă pasiune. Mi-am dorit foarte mult să câștigăm azi, era șansa noastră să prindem play-off-ul. Am jucat foarte bine, echipa s-a dăruit și în minutul 65 domnul Constantino a luat-o razna.

Cred că n-a mai fost în deplinătatea facultăților mintale. Să scoți cei mai buni jucători de pe teren fără niciun rost?! A făcut niște schimbări care n-au nicio legătură cu realitatea echipei noastre", a spus Adrian Mititelu.

VIDEO Rezumat Rapid - FCU Craiova 4-3

Etichete: adrian mititelu , superliga , fcu craiova , giovanni costantino


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

E gata! După cinci zile de incertitudini, Adrian Mititelu a făcut anunțul final legat de viitorul lui FCU Craiova

Cele 4 vedete pe care FCSB le va menaja cu Rapid

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină