Flavius Stoican / Foto : Sport Pictures

Exclusiv "Primeai indicații din partea lui Mititelu?". Răspunsul lui Stoican, care a rezistat 4 meciuri la U Craiova 1948

articol scris de Digi Sport
07.02.2023, 21:15
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

În luna noiembrie a anului 2021, Flavius Stoican (46 de ani) o părăsea pe U Craiova 1948 după aproape o lună de când fusese numit în funcție.

În scurta perioadă în care i-a condus pe olteni, Stoican a disputat 4 meciuri și a obținut o victorie, un egal și două eșecuri.

Răspunsul lui Flavius Stoican după ce a fost întrebat dacă Adrian Mititelu se implica la U Craiova 1948 în mandatul său

În prezent, Flavius Stoican se află la conducerea celor de la FC Botoșani, formație care are trei victorii la rând în acest an calendaristic. Întrebat despre perioada petrecută în Bănie, tehnicianul a negat orice fel de implicare a lui Adrian Mititelu l-a echipă și a dezvăluit de ce ar fi plecat de la echipă.

"Am fost la Craiova, am avut o relație bună cu jucătorii. Am făcut același lucru ca și aici (n.r. la Botoșani), dar nu am avut 'cheia' din relația cu patronul.

(n.r. dacă primea indicații tehnico-tactice din partea lui Mititelu) Exclus. Nu aveam cum să continui dacă se întampla asta. Pur si simplu au fost nemulțumiți cei de acolo, dar nu am întrebat care a fost motivul. Nici nu îmi place când plec din casa unui om să arunc cu vorbe, a spus Stoican, la Fotbal Club.

Cum ar fi ajuns Adrian Mititelu să-l demită pe Flavius Stoican după mai puțin de o lună

Omul de afaceri, care se afla în închisoare la acea vreme, s-ar fi enervat teribil din cauza faptului că Stoican nu i-ar fi ascultat un ordin, astfel că a decis să ”taie în carne vie”. Concret, se pare că Mititelu i-a dictat antrenorului să scoată un fundaș din echipă, nemulțumit de randamentul acestuia, dar antrenorul nu s-a conformat. 

Din sursele digisport.ro, respectivul fundaș ar fi fost Bradley Diallo (31 de ani). Francezul ar fi ieșit din grațiile patronului după gafa comisă în derby-ul cu rivala din oraș, atunci când Universitatea s-a impus cu 2-0.

În minutul 47 al partidei de pe ”Oblemenco”, Diallo a fost cel care nu a gestionat cum trebuie pasa înapoi de la Albu, fază în urma căreia Dan Nistor a deschis scorul cu un șut superb.

Gafa comisă chiar în meciul cu Universitatea l-a enervat foarte tare pe Adrian Mititelu, care i-a comunicat lui Stoican că nu mai vrea să-l vadă la echipă pe fundaș. Antrenorul a ținut cont de ordinul patronului și s-a conformat, deși atunci s-a vehiculat oficial că Diallo ar fi de fapt accidentat.

Diallo intrase în dizgrația patronului Craiovei însă de la meciul cu FCSB, scor 0-1, disputat tot în Bănie. Atunci, francezul a comis faultul la Vali Crețu în urma căruia roș-albaștrii au primit penalty-ul transformat de Keșeru.

Stoican nu a ținut prea mult timp cont de dorința lui Mititelu, astfel că a decis titularizarea lui Diallo la meciul cu Rapid, scor 0-0. Ce-i drept, Stoican l-a schimbat în minutul 52 cu Gajic, dar ”fapta era deja comisă”.

Mititelu senior s-ar fi enervat teribil când a văzut formula de start pentru duelul cu giuleștenii, mai ales că el nu revenise la sentimente mai bune față de jucător. Astfel că a decis schimbarea lui Stoican.

Tehnicianul s-ar fi apărat și a susținut că avea ceva probleme de lot, numai că explicațiile sale au fost de prisos.

Etichete: liga 1 , adrian mititelu , flavius stoican , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-2, ACUM, Digi Sport 1. Safranko a reușit ”dubla” la Ovidiu!

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă se duce președinte la Rapid

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Citeşte şi

Fostul mare atacant din echipa lui Adrian Mititelu nu înțelege de ce FCU Craiova e la ”subsol”: ”Nu pot să-mi explic!”

Video Adrian Mititelu junior a intrat în vestiar după FCU Craiova - ”U” Cluj

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”