Jucatorii FCSB-ului / Foto: Sport Pictures

Primul "transfer" al FCSB-ului pentru sezonul următor

articol scris de Digi Sport
07.05.2023, 15:47
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

FCSB păstrează șanse la câștigarea primului titlu de campioană după 8 ani de pauză, iar elevii lui Elias Charalambous vor să bată tot până la finalul play-off-ului pentru a fi siguri de triumf.

Valentin Gheorghe va reveni la FCSB

Câștigarea campionatului va reprezenta o condiție importantă pentru ca Gigi Becali să mai investească sume importante în club. Concret, afaceristul a anunțat, recent, că este gata să "pompeze" aproximativ 3-4 milioane de euro pentru transferuri, însă doar în cazul în care FCSB își va îndeplini principalul obiectiv.

În caz contrar, FCSB nu va face mutări spectaculoase și se va baza din sezonul viitor pe fotbaliștii pe care îi are acum. Din vară însă, în lotul roș-albaștrilor va reveni Valentin Gheorghe (25 de ani), jucător care a evoluat în stagiunea curentă în Turcia, la Umranyespor, sub formă de împrumut.

Turcii ar fi decis să nu-i activeze clauza de transfer definitiv lui Gheorghe, astfel că jucătorul se va întoarce la FCSB, acolo unde va avea parte de o concurență aprigă. Pentru un post de titular, Valentin Gheorghe trebuie să se dueleze cu Octavian Popescu, David Miculescu, Andrei Cordea și mai nou Deian Sorescu, care a fost avansat în flancul drept al ataculului.

Ce spunea Valentin Gheorghe după împrumutul în Turcia

Vali Gheorghe a sosit la FCSB în toamna anului 2021, de la Astra Giurgiu. După doar un sezon petrecut în tricoul roș-albaștrilor, Valentin Gheorghe a mers în Turcia, însă nu a reușit să convingă.

"A fost foarte rapid și pentru mine. S-au înțeles foarte repede cluburile, am fost și eu de acord și am decis să merg acolo. Când au vorbit cu mine cei de acolo, FCSB știa deja de oferta de acolo. Nu, chiar nu a fost partea financiară pe primul plan. Așa a fost situația, mi-am dorit să joc mai mult, Turcia e un campionat important și mi-am dorit să fac acest pas.

Chiar am vorbit cu băieții de acolo (n.r. Denis Alibec, Olimpiu Moruțan, Alexandru Cicâldău evoluează în Turcia). Mă știu și cu Denis, am fost colegi la Astra. Mi-au spus că e un campionat puternic, mult mai puternic decât cel din România. Am încredere că voi face o figură frumoasă.

(n.r. dacă i-a fost teamă ca va fi rezervă la FCSB și sezonul viitor) Nu pot să spun chestia asta. Poate intram și dădeam goluri la fiecare meci. Clubul m-a înteles dar mi-am dorit o schimbare, să plec și eu din țară. Eu sunt foarte încrezător, plec foarte motivat și îmi doresc să reușesc.

(n.r. despre salariul din Turcia) Da, este aproape dublu. Am înțeles că cei de aici își doresc să facă o echipă pentru rămânerea în prima ligă. Nici eu nu cunosc foarte multe detalii și vom vedea ce e acolo. Am înțeles că mă cunoșteau cei de acolo și au aflat că sunt cu Florin (n.r. impresarul Florin Vulturar) și prin intermediul lui a venit și oferta", spunea Vali Gheorghe, la Liga Digi Sport, în vara anului 2022.

  • 29 de meciuri, șapte goluri și trei pase reprezintă cifrele lui Vali Gheorghe în tricoul celor de la FCSB

Etichete: superliga , fcsb , valentin gheorghe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

6.000.000€ pentru Dennis Man!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Notele de la Dinamo - Csikszereda 2-0: cine a fost ”omul-meciului”, dar și cel mai slab fotbalist în turul barajului

Zeljko Kopic, anunț clar despre viitorul său la Dinamo după 2-0 cu Csikszereda

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”