Emblema CFR Cluj / Foto: Facebook

Primul transfer făcut de CFR Cluj nu a avut nevoie de convingere: "Când CFR te dorește, nu mai stai pe gânduri!"

articol scris de Digi Sport
09.06.2022, 10:46
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Christopher Braun (30 de ani) este primul jucător adus de CFR Cluj în perioada de transferuri din vară

Campioana României l-a luat de la FC Botoșani, club la care a evoluat din 2020. Fundașul german evoluează în banda dreaptă a apărării și va avea concurență pe acest post, internaționalul Cristi Manea (24 de ani).

Christopher Braun, primul transfer făcut de CFR Cluj: "Când CFR te dorește, nu mai stai pe gânduri"

În cadrul primului său interviu acordat din postura de jucător al ardelenilor, Braun a explicat că a acceptat să meargă la CFR Cluj deoarece o consideră cea mai bună echipă din țară. 

"Am fost foarte bine primit de toată lumea, mă simt foarte bine, sunt foarte fericit să fiu aici și aștept cu nerăbdare zilele următoare.

Atunci când CFR te dorește, nu mai stai pe gânduri. Toată lumea vrea să joace pentru cea mai bună echipă din țară, e cea mai bună echipă din România, așa că a fost o decizie ușoară de a veni aici. Este un pas imens.

Sunt recunoscător pentru perioada petrecută la Botoșani, dar pentru mine acum începe o nouă provocare, vreau să fac un pas în față, în orice aspect al carierei mele", a declarat Braun.

Christopher Braun a fost om de bază la FC Botoșani

În cursul zilei de sâmbătă, FC Botoșani a anunțat transferul fundașului dreapta în vârstă de 30 de ani în Gruia. Braun se afla din luna octombrie a anului 2020 sub comanda lui Marius Croitoru, iar din această vară va juca pentru CFR Cluj.

"Christopher Braun s-a despărțit de FC Botoșani și a luat calea Clujului!

Îți mulțumim în mod deosebit pentru întreaga perioadă petrecută la noi, pentru profesionalismul de care ai dat dovadă atât în pregătire, cât și în fiecare meci!

Ai fost unul dintre stâlpii echipei și un exemplu de dăruire, din primul și până în ultimul minut jucat, inclusiv în perioada de după semnarea contractului cu noua ta echipă.

Cu recunoștință pentru tot ce ai făcut pentru noi, 5345 de minute jucate în 64 de meciuri în cele două sezoane, încununate cu un gol și 6 pase de gol, îți dorim mult succes în carieră!", a fost mesajul transmis de FC Botoșani.

Etichete: cfr cluj , fc botosani , mercato , christopher braun


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Jucătorii de la Dinamo, amenințați de fani. Ultrașii s-au dus peste ei

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Citeşte şi

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă