Edi Iordănescu, la primul antrenament de la FCSB / Foto: YouTube @FCSBTV

News Alert Primul transfer pe care Edi Iordănescu vrea să-l facă la FCSB. Golgheterul așteptat la gruparea roș-albastră

articol scris de Digi Sport
20.08.2021, 08:41
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Claudiu Keșeru (34 de ani) este primul transfer pe care Edi Iordănescu vrea să-l facă la FCSB.

Claudiu Keșeru, dorit de Edi Iordănescu la FCSB

Atacantul a intrat în dizgrația antrenorului lui Ludogorets Razgrad, Valdas Dambrauskas, și a fost trimis la echipa a doua. Lăsat în afara lotului la meciul cu Malmo, din play-off-ul Champions League, Keșeru este decis să-și încheie contractul cu actuala echipă.

Presa bulgară scrie că vârful are zilele numărate la Razgrad, iar FCSB este o posibilă destinație, după ce vicecampioana României a fost preluată de Edi Iordănescu.

"La clubul patronat de Gigi Becali a fost anunţat un nou antrenor, Edi Iordănescu. FCSB a început sezonul ezitant şi este la 7 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Iordănescu a făcut-o campioană pe echipa din Transilvania şi s-a interesat de situaţia golgheterului de la Ludogorets. Keşeru a mai jucat la FCSB, în 2014, şi a înscris 20 de goluri în 34 de meciuri. Şi Rapid insistă pentru Claudiu", au scris jurnaliștii de la Fakti.

"Va pleca de la Razgrad", este verdictul dat de jurnaliștii bulgari în privința lui Claudiu Keșeru, care mai are contract cu Ludogorets încă un an.

Claudiu Keșeru / Foto: Sport Pictures

Claudiu Keșeru, unul dintre favoriții lui Gigi Becali

Transferul lui Claudiu Keșeru la FCSB se va face și cu acceptul lui Gigi Becali. Atacantul este unul dintre favoriții patronului, iar cei doi chiar au purtat discuții în această vară în privința întoarcerii sale la gruparea roș-albastră.

Claudiu Keșeru a evoluat pentru FCSB din luna ianuarie a anului 2014 până în februarie, anul următor, când s-a transferat la Al-Gharafa în schimbul a 2.4 milioane de euro.

La FCSB, Keșeru a ajuns liber de contract, după ce și-a încheiat înțelegerea cu formația din Franța, SC Bastia. 

Ce a spus Edi Iordănescu când a fost întrebat despre transferuri noi la FCSB

Edi Iordănescu a afirmat că va face o evaluare rapidă a lotului şi în cele două săptămâni în care se mai pot face transferuri va anunţa dacă va cere jucători sau nu.

"Mai am nevoie de un pic de timp până se închid transferurile să pot să îi văd mai bine, să-i cunosc mai bine la antrenamente, să-i văd la joc unde suntem şi dacă suntem sau nu descoperiţi şi atunci cu siguranţă că primul de la mine veţi auzi în spaţiul public dacă eu consider că mai este nevoie de jucători.

Să vedem dacă lucrurile pot fi funcţionale. Să vedem şi din vară vom trage linie şi vedem ce se doreşte. Înţelegerea a fost că obiectivul este titlul ...", a precizat Edi în conferinţa de presă susţinută a dous zi după învestirea ca "principal" la FCSB.

"Vreau ca toţi să se pregătească bine, să fie extrem de pregătiţi, le-am spus din prima zi că niciodată nu voi accepta ifose sau supărări sau mofturi, se exclude singur cel care face asta. Ei sunt plătiţi să se antreneze. Când se apelează la ei, să intre şi să joace. Dacă sunt priorităţi pe care eu trebuie să le pun în partea de organizare de joc, în partea tehnico-tactică, cu siguranţă că şi stabilizarea anumitor lucruri în economia jocului, a structurii de joc, cu jucătorii pe o anunită poziţie, reprezintă o prioritate.

Dacă echipa va avea o reacţie extraordinară va fi doar pentru că vom reuşi să schimbăm repede implicarea şi stare de spirit. Dar tactica nu se schimbă de pe o zi pe alta niciodată", a mai declarat Iordănescu jr.

Etichete: edi iordanescu , claudiu keseru , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă