Gigi Becali, patronul FCSB / Foto: Sport Pictures

Prinde Gigi Becali un pot uriaș? Replica patronului de la FCSB după ce Ioan Becali i-a prezentat o ofertă pentu un jucător

26.06.2021, 08:45
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Octavian Popescu (18 ani) e un fotbalist care a adus varietate în jocul FCSB-ului sezonul trecut.

Creativ, mijlocaș cu ultimă pasă și o bună viziune a jocului, mijlocașul roș-albaștrilor a devenit rapid preferatul patronului Gigi Becali.

Galerie Foto

Adus de la Universitatea Craiova, Popescu l-a impresionat rapid pe fostul antrenor, Toni Petrea, și a prins și lotul naționalei de tineret la prima fază a Europeanului din acest an.

Conștient de calitățile talentatului fotbalist - despre care recent a vorbit la Digi Sport și Lucian Filip - Gigi Becali vrea să obțină o sumă cât mai mare de bani în urma unui transfer.

Ioan Becali: "Gigi s-a învățat cu sume mari!"

Iar sarcina de a-i găsi o echipă puternică din străinătate i-a revenit lui Ioan Becali, proprietarul firmei de impresariat condusă prin Dragoș Sârbu.

„Primul nume care îmi vine în minte e Octavian Popescu. Din fericire sau din nefericire e la Steaua (n.r. FCSB). Ştim că Gigi nu îl dă decât pe o sumă mare. S-a învăţat cu sume mari! I-au şi reuşit până acum şi sper să îi reuşească şi cu Popescu”, a spus Ioan Becali, potrivit AS.ro.

În urmă cu ceva timp, s-a vorbit despre o ofertă chiar din partea celor de la Juventus Torino.

„Am avut ofertă de 13 milioane! Oferta pe care orice alt club din România o accepta. Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o! Să vedem când va veni una de 25 ce va zice! Sau de 30”, a continuat Ioan Becali, care a dezvăluit și răspunsul oferit de vărul său.

„Şi Gigi zice: ‘Bă, dacă ăştia aruncă cu bani aşa, poate îmi aruncă şi mie unul 30-40 de milioane, nu?! Hai să aştept!’. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid”.

  • ”Octavian Popescu va fi vândut cu peste 10 milioane de euro, e clar. El este cel mai talentat jucător din Liga 1. Din momentul în care a venit la noi, și la antrenamente, dar nu numai, a arătat că nu avea niciun fel de trac”, a spus Lucian Filip, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

"Gigi Becali e cel care hotărăște"

Și Victor Becali a dat detalii despre oferta pentru Popescu.

Oferta pentru Octavian Popescu a existat, nu pot spune dacă a fost din Italia. Octavian Popescu are 18 ani, e normal să fie urmărit de cluburile importante, ei ştiu toţi jucătorii. A existat oferta, a fost refuzată, vedem ce va fi.

El putea deja să fie cel mai scump jucător din România, dar n-a fost să fie. Gigi Becali e cel care hotărâşte. El mai poate avea oferte, importante sunt evoluțiile”, a declarat Victor Becali, cel care deține firma de impresariat care îl reprezintă și pe Octavian Popescu, într-un interviu acordat Digi Sport.

Etichete: ioan becali , gigi becali , octavian poepscu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Reacția lui U. Cluj, după ce s-a scris că Gigi Becali l-ar dori la FCSB pe Daniel Popa: ”Poate pleca fără negocieri”

Exclusiv Cum l-a convins U Cluj pe Ovidiu Popescu să semneze! Durata contractului

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”