Noi dezvăluiri făcute de Edi Iordănescu, după despărțirea de CFR

Video Exclusiv Propunerea pe care Edi Iordănescu le-a făcut-o celor de la CFR! ”Le-am spus că le dau banii înapoi”

21.11.2018, 21:56
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Edi Iordănescu a dezvăluit noi detalii legate de despărțirea de CFR Cluj, de la începutul acestui sezon. Antrenorul susține că i-a propus patronului campioanei o ofertă de nerefuzat: în cazul în care nu ar fi câștigat titlul, urma să returneze salariul pe tot anul.

Știam ce mă așteaptă și nu am exagerat când am spus public că am avut o discuție cu patronul clubului, în care am stabilit în ce condiții să ne despărțim. După care dânsul m-a sunat să îmi spună să rămân. Dar nu era ok ca la inițiativa unui grup de jucători să existe presiuni. Nu mi se pare normal să fiu pus sau dat afară de jucători.

I-am spus că eu garantez că dacă am continuitate până la sfârșit, îmi asum că echipa va câștiga campionatul și dacă nu va fi așa sunt dispus să semnez o hârtie prin care eu să returnez toți banii pe care i-am primit în acel an. Eu mi-am asumat acesc risc. A fost prima oară când am încasat o clauză de reziliere”, a spus Edi Iordănescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Edi Iordănescu, ofertat cu un salariu uriaș la Astra

Demis de la CFR la începutul sezonului din cauza luptelor interne de putere, Edi e în prezent liber de contract, el refuzând oportunităţile care i s-au ivit. Edi Iordănescu a preluat-o pe Astra în iunie 2017 şi, cu un lot format aproape peste noapte, dar şi cu un buget redus, a reuşit, la finalul sezonului regulat, să califice formaţia giurgiuveană în play-off-ul Ligii 1.

Acesta a fost motivul pentru care Ioan Niculae l-a dorit din nou. Iordănescu a refuzat oferta, chiar dacă salariul propus era de 12.000 de euro pe lună. În locul său, la Giurgiu a ajuns Costel Enache.

Etichete: edi iordanescu , iordanescu cfr , despartire edi iordanescu cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani

Citeşte şi

Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul

Mesajul emoționant al lui Edi Iordănescu, după ce Moruțan s-a accidentat grav și va rata EURO

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale