Florin Prunea este managerul celor de la Dinamo / Foto: Sport Pictures

Prunea s-a certat cu un jurnalist: "Ești cam supărat". Cum explică "scurgerea de informații" privind demiterea lui Uhrin

04.03.2020, 13:01
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Florin Prunea nu s-a mai abținut după meciul celor de la Dinamo cu Academica Clinceni, din sferturile Cupei României. Întrebat de un jurnalist despre informația potrivit căreia urma să-l demită pe Dusan Uhrin, oficialul "câinilor" a dat replica.

"Păi eşti cam supărat, că nu a fost eşec, văd eu. Lasă să mai şi câştigăm, nu mai fi aşa supărat. Eu l-am adus pe Dusan, l-am dorit foarte mult şi am o relaţie cu el corectă, normală.

Dar eu m-am obişnuit cu aceste discuţii. Faţă de ceea prin care am trecut prin vară, acum acestea sunt nişte adieri de vânt", a precizat Prunea.

Florin Prunea a infirmat zvonul că Uhrin uma să fie demis

Florin Prunea este convins că s-au scurs informații din interior după ce s-ar fi aflat că vrea să-l demită pe Uhrin. Totul după eșecul din prima etapă a play-out-ului, 0-1 cu Academica.

"Păi din vară sunt agitate apela încontinuu, sunt aşa nişte adieri de vânt, înainte de fiecare meci important trebuie să se întâmple ceva. Nu, acestea sunt discuţii şi orice vorbesc eu cu Dusan şi cu oricine din club prefer să ţin ţin pentru mine.

Dacă sunt alţii care fac publice aceste discuţii, nu mi se pare în regulă, nu e normal să fie aşa. Eu cu Dusan, niciodată după meci, nu am avut această convorbire nicio secundă. Ştiţi foarte bine că eu l-am adus la Dinamo şi sper să-şi încheie mandatul şi am încerdere că îl va termina cu capul sus, mai are doi ani", a explicat oficialul "câinilor".

Întrebat dacă a fost oprit de fani în ceea ce privește demiterea lui Dusan Uhrin, Prunea a spus: "Ce schimbare? La noi nu există aşa ceva. Cu suporterii poţi discuta orice, pentru că sunt oameni, îi cunoaştem, avem o relaţie normală, dar nici nu s-a pus problema. Dar indiferent ce discutăm, trebuie să rămână aici, între noi".

Dusan Uhrin a infirmat zvonul că poate fi demis

După Academica Clinceni - Dinamo 0-1, Dusan Uhrin a infirmat că ar fi avut o discuție privind demiterea sa și a explicat ce le-a spus jucătorilor pentru a nu-i panica.

"Am discutat cu ei (n.r.: despre zvonul că ar pleca de la Dinamo), pentru că nu vreau să am haos în echipă şi este foarte dificil să ai jucători pregătiţi numai pentru fotbal.

Le-am spus că nimic nu e adevărat, să se concentreze pe jocul lor şi asta a fost toată discuţia", a explicat Uhrin.

Etichete: dinamo , florin prunea , dusan uhrin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”