Vlad Iacob, Eugen Voicu, Andrei Nicolescu și Răzvan Zăvăleanu / Foto: Digi Sport

Exclusiv "Putem să realizăm ceea ce nu a mai existat în fotbalul românesc!". Conducerea lui Dinamo, provocare pentru fani

articol scris de Digi Sport
05.06.2023, 00:32
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Dinamo a reușit promovarea în Liga 1, după ce a trecut de FC Argeș în dublă manșă în barajul de promovare/menținere.

Bucureștenii au stat doar un an în "purgatoriul" ligii secunde și sunt din nou gata să se ia la trântă cu rivalele istorice.

Șefii lui Dinamo vor 15.000 de abonamente vândute și anunță că mută echipa pe Arena Națională

Unul dintre acționarii clubului, Andrei Nicolescu, le lansează o provocare suporterilor înainte de noul sezon.

Întrebat fiind de stadionul pe care echipa va juca, după ce anul trecut, în liga secundă, echipa a evoluat la Clinceni, pe Arcul de Triumf sau pe Arena Națională, acesta spune că dacă fanii vor achiziționa 15.000 de abonamente, atunci formația bucureșteană va juca toate partidele pe cea mai mare arenă a țării.

"Eu cred că suporterii lui Dinamo sunt în stare și vor depăși un număr de 15.000 de abonament. Eu promit că dacă reușim să atingem numărul acesta toate meciurile o să fie pe Arena Națională. Noi o să revoluționăm ceea ce se întâmplă în fotbalul din România.

Argumentele mele nu sunt vorbele, ci cei 25.000 de suporteri care au făcut o atmosferă incredibilă pe Arena Națională. Fotbalul românesc are nevoie de asta. Noi, împreună, ca familie, putem să realizăm ce nu s-a realizat în fotbalul românesc.

Putem să avem o experiență frumoasă pe Arena Națională până se face noul stadion", a spus Andrei Nicolescu, la Fotbal Club.

Dinamo așteaptă să joace pe noul stadion

Galerie Foto

La jumătatea lunii mai, când clubul Dinamo a sărbătorit 75 de ani de existență în cadrul unei gale organizate la Ateneul Român din Capitală, a fost prezentată în premieră macheta noului Stadion Dinamo, a cărui valoare se ridică la peste 700 de milioane de lei.

Anunţul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne,Lucian Bode, acesta precizând că arena va fi multifuncţională şi va avea 25.059 de locuri. Stadionul va conţine şi alte spaţii precum un muzeu, un amfiteatru, un hotel, un restaurant şi chiar şi un heliport.

"În calitate de ministru al Afacerilor Interne am o responsabilitate atât pentru prezent, cât şi pentru viitor. Azi în premieră prezentăm prima proiecţie 3D a viitorului Stadion Dinamo. Performanţa se face cu investiţii, iar construcţia noii arene este una din priorităţile perioadei următoare. Stadionul va fi noua casă pentru mulţi dintre sportivii noştri, pentru că este vorba despre o arenă multifuncţională cu peste 25.000 de locuri.

Arena nu va fi destinată doar fotbalului, ci va deservi toate secţiile clubului, având spaţii destinate pentru box, haltere, judo, scrimă, lupte, atletism şi aşa mai departe. Noul stadion va fi încadrat conform clasificărilor UEFA în categoria 4 Elite, adică la cele mai înalte standarde, ceea ce înseamnă că pot fi jucate şi finale ale Ligii Campionilor şi alte competiţii. Un element unic în România este şi faptul că arena va avea un heliport care va deservi Spitalul de Urgenţă Floreasca", a spus Lucian Bode.

"Pentru acest proiect major în valoare de peste 700 de milioane de lei avem studiul de fezabilitate finalizat şi peste 90% din avize obţinute. Aşadar ne aflăm în linie dreaptă şi ne despart doar câteva luni până în septembrie când estimăm că vor demara lucrările pentru demolarea vechii arene, iar în paralel CNI va derula procedura de licitaţie pentru proiectare şi execuţie", a adăugat el.

Etichete: arena nationala , suporteri dinamo , actionar dinamo , ddb , andrei nicolescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Foto Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

A ieșit din fotbal și i-a ”explodat” averea! Fostului conducător de la Dinamo îi priește în afaceri

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”