Vivi Răchită, în studioul Digi Sport / Captură Digi Sport

Răchită crede că Toni Petrea nu va rămâne antrenor principal la FCSB. "El va veni din vară"

28.07.2020, 15:03
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Gigi Becali l-a numit antrenor principal la FCSB pe Toni Petrea, dar Vivi Răchită e de părerea că fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf reprezintă doar o soluție de avarie. 

Fost căpitan la Petrolul și apropiat de Victor Pițurcă, Răchită anticipează ce se va întâmpla la gruparea roș-albastră. Vivi marșează pe ideea potrivit căreia aducerea lui Petrea va fi urmată de instalarea lui Laurențiu Reghecampf. 

Galerie Foto

Antrenor la Al Wasl Dubai, Reghe i-a lăsat pe Petrea și pe preparatorul fizic Thomas Neubert să vină la gruparea patronată de Gigi Becali, după ce omul de afaceri a renunțat la Bogdan Argeș Vintilă. 

Răchită: "Toni Petrea a vrut să-l salute pe Olaru, dar Olaru a trecut pe lângă el. Un vestiar te etichetează, te analizează și îți pune eticheta"

FCSB și-a propus să câștige titlul în acest sezon, însă a ieșit din lupta pentru primul loc și s-a mulțumit cu Cupa României, după 1-0 cu Sepsi, la Ploiești. 

"Cred că Reghecampf și-a aruncat plasa acum și urmează să vină cu minciogul. Cred că Reghe va veni din vară.

Va fi o mutare bună. El a făcut performanță, se înțelege bine cu patronul și o are și pe Anamaria în spate, cu jucătorii. Îl vezi pe Toni Petrea să rămână principal? E secundul! Antrenorul la FCSB e același de mulți ani. Eu sunt convins că vine Reghecampf.

Dacă ați văzut, la finalul meciului cu Gaz Metan, Toni Petrea a vrut să-l salute pe Olaru, dar Olaru a trecut pe lângă el. Un vestiar te etichetează, te analizează și îți pune eticheta. Dacă vestiarul vede că ești numărul doi, atunci s-a terminat”, a precizat Vivi Răchită, marți dimineața, la postul ProX. 

Reghecampf e antrenor în Emirate, la Al Wasl Dubai, alături de Panduru, Țermure și Tene. Inițial, Gigi Becali a intenționat să-l numească antrenor pe Mihai Pintilii, însă fostul mijlocaș nu deține licență și a rămas secund.

Toni Petrea a folosit 10 jucători U21

De la venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică, FCSB a cucerit Cupa României în finala cu Sepsi și a reușit prima victorie din play-off după reluarea campionatului, 1-0, la Mediaș, cu Gaz Metan. În partida din Liga 1, Toni Petrea a folosit zece jucători U21, record pentru fotbalul din România, de când a fost introdusă regula U21.

Narcis Răducan îl cunoaște bine pe tehnicianul FCSB-ului și l-a caracterizat în câteva cuvinte pe site-ul său personal: "Toni a fost un antrenor secund extrem de util lui Reghe. A jucat fotbal atât cât să înțeleagă perfect fenomenul.

Este un tip profesionist, implicat, cu personalitate peste limita statutului din staff. S-a adaptat perfect la profilul asistent managerului ultimilor 10 ani din fotbalul dezvoltat. În plus, Toni stăpâneşte bine arta comunicării, fiind excelent interlocutor".

Etichete: laurentiu reghecampf , gigi becali , vivi rachita , toni petrea , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Gigi Becali a râs în hohote: ”Îmi dă 30 de milioane. Eu vreau 35! M-am săturat, plec”

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-0, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. Meci important pentru echipa lui Tony da Silva

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Citeşte şi

Gigi Becali a fost întrebat dacă le dă prime de titlu jucătorilor și a dat un răspuns neașteptat

Foto Giedrius Arlauskis a avut un mesaj savuros pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”