Sigla clubului Rapid / Foto: Facebook @FC Rapid 1923

Rapid a răspuns acuzelor de la meciul cu Sepsi: ”Am pierdut titluri având arbitrajul la propriu ‘în spate‘”

articol scris de Digi Sport
16.07.2023, 14:26
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Rapid și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate, scor 0-0, partida desfășurată în prima etapă a campionatului regular al Ligii 1

Meciul s-ar fi putut termina cu victoria covăsnenilor, însă Sebastian Colțescu le-a covăsnenilor un gol, pe motiv de ofsaid. 

Rapid a răspuns acuzelor de la meciul cu Sepsi

După analiza mai multor specialiști, printre care și Ion Crăciunescu, reușita lui Marius Ștefănescu ar fi trebuit să fie validată. 

La două zile de la duelul din Giulești, cei de la Rapid au ținut să transmită un comunicat oficial pe rețelele sociale au răspuns acuzelor venite după partida de vineri seară. 

”A trecut o singură etapă din noul sezon și suntem nevoiți să asistăm deja la unele derapaje jurnalistice îndreptate împotriva Rapidului. În cazul de față, fără fond, argument, departe de adevăr, dar cu ținta de a induce în eroare masele de suporteri rapidiști, precum și microbiștii în general.

Un comentator sportiv, totodată formator de opinie prin prisma profesiei, a afirmat că i-a trecut pe la ureche un zvon ‘că va fi un sezon în care Rapidul va avea serios arbitrajul în spate‘.

Zvonul transformat vocal în acuzație de către respectivul comentator capătă conotații dure în contextul în care istoria ne arată de fapt că Rapid a pierdut titluri având arbitrajul la propriu ‘în spate’.

Având în vedere relația mereu apropiată și deschisă pe care clubul nostru a avut-o în timp cu mass-media, ne-am dori ca și jurnaliștii să furnizeze informațiile către opinia publică plecând de la o bază solidă și veridică, nu după zvonuri trecute printr-o ureche sau alta.

Din punctul nostru de vedere, munca într-un club de fotbal se desfășoară pe terenul de joc și în jurul acestuia, iar timpul și energia încercăm, pe cât posibil, să nu le irosim în studiourile televiziunilor, emițând opinii și păreri”, au scris giuleștenii pe Facebook. 

Video cu golul anulat al lui Marius Ștefănescu:

Ce a spus Ion Crăciunescu

Imediat după fluierul de final al lui Sebastian Colțescu, Ion Crăciunescu a analizat faza din minutul 65 și a dezvăluit că golul trebuia să rămână valabil. 

”Ofsaidul se judecă în momentul în care mingea pleacă de la coechipier. În acel moment, Safranco nu a împiedicat cu nimic câmpul vizual al portarului. În momentul când Ștefănescu șutează, Safranko nu împiedică portarul. După părerea mea, golul este valabil.

Sunt niște faze grele, dar uitați-vă, portarul vede mingea! Nu este o fază ușoară pentru un arbitru sau un asistent”, a declarat Ion Crăciunescu, la Fotbal Club. 

Marius Ștefănescu a răbufnit după ce golul său a fost anulat

La finalul partidei, Marius Ștefănescu (24 de ani) l-a criticat dur pe Horia Mladinovici, aflat în camera VAR, și a vorbit despre o viciere de rezultat.

"Nu știu cum s-a judecat, ni s-a zis că Safranko a influențat faza. Eu zic că Horațiu Moldovan a văzut mingea și nu mai avea ce să mai facă. Degeaba comentăm acum! Cred că a fost decizia lui Horia, pe unde ne prinde Horia ne-a rupt! Dânsul l-a chemat pe Colțescu!

Am făcut o primă repriză modestă, dar am avut două-trei ocazii clare. În repriza a doua, am intrat mai bine și cred că meritam să câștigăm", a spus Marius Ștefănescu, la finalul partidei Rapid - Sepsi.

VIDEO cu rezumatul partidei Rapid - Sepsi 0-0

Etichete: rapid , sepsi , superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

A plecat după șapte meciuri de la FCSB, iar acum se antrenează în Liga 3. Care este planul său

Lovitură grea pentru Simona Halep, după accidentarea la genunchi

Oficial A semnat: antrenor în SuperLiga până în 2025

Citeşte şi

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a intervenit în ”cazul Edgar Ie”: ”N-am cum să fiu convins”

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”