Jucătorii de la Rapid, alături de galerie / Captură Digi Sport

Exclusiv Rapid a scos din lot cinci jucători. Ce posturi vor giuleştenii să acopere

23.12.2021, 08:57
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Rapid a pierdut poziţia de play-off la ultimul meci disputat în Liga 1, în etapa a 21-a, Dinamo-Farul 0-2, când a fost depăşită de trupa lui Gică Hagi.  

Pentru că aproape tot sezonul a stat între primele şase, acum poziţionarea pe locul 7 ar putea părea o dezamăgire, însă lucrurile nu stau deloc aşa.

Rapid este o nou promovată, iar lotul avut la dispoziţie este inferior tuturor echipelor clasate deasupra sa. Asta nu înseamnă că echipa nu ţinteşte revenirea între echipele de play-off în cele nouă etape rămase de disputat până la înjumătăţirea punctelor.

Jucătorii scoşi de Rapid din lotul primei echipe: Raul Costin, Ioniţă 1, Leasă, Barbu şi Nastos

Conducerea clubului a decis să-i scoată din lotul primei echipe pe cinci dintre componenţi. Raul Costin (36 de ani, 0 meciuri în Liga 1), Alex Ioniţă 1 (32 de ani, un meci, 33 de minute), Mircea Leasă (22 de ani, 0 meciuri, a avut o accidentare gravă), Bogdan Barbu (29 de ani, un meci, 14 minute) şi Anestis Nastos (32 de ani, 3 meciuri, 121 minute) au fost anunţaţi că se vor antrena cu echipa secundă a Rapidului şi că ar fi bine să-şi găsească alte echipe.

Doi dintre cei cinci, mai exact Raul Costin şi Alexandru Ioniţă 1, nu mai au niciun gând să joace fotbal. Dar preferă să-şi ia banii de la Rapid până la finalul sezonului şi apoi să se lase de meserie.

Prezenţa unor astfel de jucători, care nu ajută deloc echipa, sunt pietre de moară atârnate la gâtul echipei, care nu va putea transfera fotbalişti mai buni pentru a creşte valoarea lotului din lipsa banilor.

Plata salariilor la timp a fost una dintre promisiunile făcute de Rapid la începutul sezonului şi de aceea nu au fost oferite salarii prea mari. Chiar dacă au fost mici intârzieri, vişiniii se află printre cluburile de la noi care plătesc la timp.

Trei posturi pe care Daniel Niculae speră să le acopere la Rapid

Daniel Niculae a afirmat la Fotbal Club că vor veni câțiva jucători la Rapid în pauza competițională, fără a da și nume. A refuzat să confirme zvonurile privind transferul lui Andrei Pițian la Rapid, fotbalist rămas liber de contract după despărțirea de FC Argeș.

Sunt jucători la care ne-am gândit. Ne-am dori un fundaș polivalent, stânga și dreapta, un mijlocaș central și probabil un atacant.

Trebuie să vedem, în funcție și de jucătorii care vor pleca. Cei care au jucat mai puțin, care au nevoie de minute. Vom aduce acolo unde suntem descoperiți”, a declarat Daniel Niculae, la Digi Sport.

Etichete: lot rapid , raul costin , mircea leasa , anestis nastos , bogdan barbu , rapidisti scosi din lot , alex ionita 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a umilit-o pe Farul Constanța, Bernd Storck a fost categoric: ”Nu le-am dat nicio șansă”

Cosmin Matei, surprins de victoria la scor cu Farul: ”Nu ne așteptam”. Ce a spus despre cazul său

Foto Clasamentul play-off-ului, după Farul - Sepsi 1-4: ”Marinarii”, la două puncte de podium. Rapid a ”căzut” pe locul șase

Exclusiv Florin Prunea și Mircea Rednic s-au întâlnit în parcare: ”Florine, hai să vorbim ceva”

Citeşte şi

Cristiano Bergodi a trecut la fapte: trei jucători, OUT din lot pentru Rapid - Sepsi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”