Victor Angelescu, Daniel Niculae și Dan Șucu / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Rapid, aproape de primul transfer al iernii. Jucătorul care urmează să semneze cu giuleștenii

articol scris de Digi Sport
26.01.2023, 16:13
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Victor Angelescu, co-acționar al grupării din Giulești, anunță că formația sa e aproape să realizeze primul transfer al iernii.

Victor Angelescu, anunț despre campania de mercato a Rapidului

Bucureștenii au pe listă doi jucători, așa cum digisport.ro a anunțat în exclusivitate, iar unul dintre ei este aproape de a semna cu fosta campioană a României.

"Nu îmi place să comentez. Suntem 98 la sută aproape să anunțăm transferul (n.r. e vorba de fotbalistul nigerian din Ungaria). O să vedem când ajunge în țară. Nu pot să comentez. Noi suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști.

În momentul de față nu suntem înțeleși decât cu un jucător. Mai mult de două transferuri nu vom face", a spus Victor Angelescu, la Liga Digisport.

Citește și:

Nigerianul Funsho Bamgboye, care a împlinit 24 de ani pe 9 ianuarie, este fotbalistul așteptat să semneze cu giuleștenii, a dat de înțeles Victor Angelescu în intervenția telefonică de la Liga Digisport. El are și cetățenie maghiară, după ce în ultimii șase ani a evoluat la două echipe din țara vecină. Poate juca pe toate cele trei posturi din atac.

În 2015, Nigeria a câștigat Cupa Mondială rezervată jucătorilor U17 cu Bamgboye în lot, al cincilea titlu mondial al africanilor la acest nivel de vârstă după cele obținute în 1985, 1993, 2007 și 2013.

Atacantul Bamgboye a jucat 18 meciuri în 2022-2023 pentru Mol Fehervar

După ce a valorat la un moment dat 800.000 de euro, în iunie 2021, cota lui a coborât acum la 350.000 de euro. În acest sezon, Bamgboye a evoluat în 18 partide pentru echipa maghiară, dintre care 6 în preliminariile cupelor europene, 11 în campionatul intern și unul în Cupa Ungariei.

În Ungaria, la Szombathelyi Haladas, nigerianul a jucat 41 de jocuri, a dat patru goluri și a oferit 5 pase decisive La Mol Fehervar are 105 meciuri în total, 13 goluri și 19 assist-uri. De asemenea, a luat destul de multe cartonașe galbene pentru un atacant, 21.

Venezueleanul Juan Pablo Anor "Juanpi" ar fi numărul 10 aproape de transferul la Rapid

De asemenea, un alt jucător aproape de transferul în Giulești este un sud-american de 29 de ani care joacă număr 10. Numele său este însă protejat de cei de la Rapid pentru că tratativele încă nu au fost finalizate, dar toate indiciile Digi Sport duc către venezueleanul Juanpi.

  • Juanpi are 27 de meciuri pentru naționala Venezuelei

În carieră, Juanpi a jucat timp de șapte ani în Spania, pentru Malaga și Huesca, perioadă în care a obținut și cetățenie spaniolă. Are 132 de partide pentru Malaga și 14 jocuri pentru Huesca.

În 2020 s-a transferat la Al Ain, unde a stat doi ani, după care vara trecută a semnat pentru Caracas, în țara natală. Pentru Malaga a înscris 9 goluri și a oferit 9 pase decisive.

Etichete: transfer , patron rapid , victor angelescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Răsturnare de situație! Thomas Tuchel ar putea continua la Bayern Munchen și din vară: ce a spus antrenorul

Reacția lui Marco Reus, după ce a fost anunțată plecarea sa de la Borussia Dortmund: ”Am lămurit lucrurile”

Exclusiv George Copos lasă de înțeles că Mircea Lucescu vrea la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

Citeşte şi

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Leo Messi a mers la șefii lui Inter Miami și le-a cerut să transfere un nou star

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”