Daniel Niculae, președintele clubului Rapid / Foto: Inquam Photos / George Călin

Rapid are un start lansat de sezon, dar Daniel Niculae nu se gândește la titlu: ”Nu avem forță să câștigăm meci de meci!”

articol scris de Digi Sport
29.09.2022, 16:27
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

După primele 11 etape, Rapid este pe locul doi în clasament, cu 24 de puncte, la egalitate cu liderul din Liga 1, Farul Constanța. Constănțenii au însă un golaveraj mai bun.

După un sezon în care a avut ca obiectiv evitarea retrogradării, giuleștenii nu se gândesc nici în acest an la câștigarea campionatului.

Rapid are un start lansat de sezon, dar Daniel Niculae nu se gândește la titlu: ”Nu avem forță să câștigăm meci de meci!”

Daniel Niculae a transmis că giuleștenii nu se gândesc deocamdată la titlul din Liga 1. Președintele lui Rapid crede că echipa trebuie să rămână cu picioarele pe pământ în ciuda startului foarte bun de sezon.

Niculae a mai spus că este de părere că Rapid nu are încă forța necesară să câștige meci de meci și să își asigure locul în vârful clasamentului la finalul sezonului. Totuși, oficialul giuleștenilor crede că Rapid poate spera la un loc în play-off.

Nici vorbă! (n.red. dacă se gândește la titlu). Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Anul trecut, după promovare, am spus că obiectivul e evitarea retrogradării. Acum, intenția e să intrăm în play-off, abia în sezonul următor să formăm o echipă cu care să atacăm locurile 1-3. Luăm lucrurile pas cu pas, nu sărim peste niște etape.

Sper să nu intervină deloc un recul. Dar nu avem forța să câștigăm meci de meci. Puține spre deloc sunt echipele din România capabile să facă așa ceva. Important e însă că suntem pe un drum ascendent și vom încerca să ținem ritmul cât mai mult posibil”, a declarat Daniel Niculae pentru Playsport.

Obiectivul Rapidului în anul centenarului: ”Am discutat cu Adi”

În 2023, Rapid va împlini 100 de ani de existență și pretențiile sunt mari în Giulești, alimentate și de prestațiile echipei. Victor Angelescu, coproprietarul grupării vișinii, a vorbit despre jocul prestat de formația pregătită de Mutu și a anunțat obiectivul clubului pentru acest sezon.

Îmi place cum joacă Rapidul. Cred că avem un fotbal frumos, jucăm bine. Am putea să jucăm și mai bine, dar cred că am arătat un fotbal frumos. Am discutat cu Adi atunci când l-am ales. Știm ce filosofie are. I-am spus care este obiectivul pentru sezonul acesta, iar jocul este făcut în așa măsură încât să ne atingem obiectivul.

Vrem să intrăm în play-off. Dacă putem să ne batem pentru un loc de cupă europeană, normal că o vom face. Dacă intrăm în play-off, ne batem, nu putem depune armele. (...) Aș vrea să dăm mai multe goluri, dar nu cred că jucăm urât. Am avut ocazii, am dat goluri. Preferăm să avem puncte și să mergem în play-off”, a transmis Victor Angelescu, la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: rapid , daniel niculae , obiectiv , adi mutu , presedinte


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Exclusiv Ce a spus conducerea Rapidului despre posibila venire a lui Cristi Chivu în Giulești

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură