Jucătorii Rapidului / Foto: Sport Pictures

Rapid, ofertă pentru unul dintre titulari. Suma cerută de giuleșteni

articol scris de Digi Sport
15.01.2023, 13:16
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Rapid ar putea să-și rotunjească bugetul cu plecarea unuia dintre jucătorii aflați în acest moment sub comanda lui Adrian Mutu.

Giuleștenii au încasat deja în vară 5 milioane de euro pentru transferul lui Rareș Ilie la Nice.

Alexandru Albu ar putea pleca de la Rapid

Trupa patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu nu s-a ascuns și, prin vocea acționarilor, a recunoscut că se poate despărți de orice jucător are o ofertă consistentă.

Alexandru Albu, mijlocașul defensiv de 29 de ani al bucureștenilor este dorit două formații, una din Turcia și una din Cipru, notează Prosport.

Rapidiștii l-ar lăsa să plece, însă numai dacă suma de transfer dorită, 800.000 de euro, va fi pusă la bătaie de cluburile respective. În vară, un alt mijlocaș al giuleștenilor, Mattias Kait, a fost aproape să plece, dar în cele din urmă decizia conducerii clubului a fost aceea de a-l păstra pe eston.

Albu a fost transferat definitiv de Rapid în vara anului trecut, de la Chiajna, pentru 150.000 de euro. În actuala stagiune, mijlocașul a evoluat în 14 partide de campionat și a marcat o singură dată.

Conform sursei citate, se pare că echipele interesate de transferul lui Albu sunt gata să-i ofere și un salariu mult mai bun ca la Rapid.

Fotbalistul ar urma să încaseze un venit lunar cuprins între 25.000 și 30.000 de euro, de aproximativ 4 ori mai mare ca cel pe care îl are la trupa giuleșteană.

Suma cerută de Petrolul pentru Gicu Grozav

Alb-vișinii se gândesc serios să îl transfere pe Gicu Grozav și pot profita de faptul că ploieștenii suferă din punct de vedere financiar pentru a se întări în compartimentul ofensiv.

Pentru Petrolul, plecarea lui Gicu Grozav ar însemna o lovitură dură, însă suma încasată în urma unui eventual transfer ar fi o gură de aer proaspăt pentru formația de pe Ilie Oană, motiv pentru care sunt dispuși să îl lase să plece pe fotbalistul care a marcat șapte goluri în tricoul ploieștenilor.

În cazul în care vor decide să îl transfere pe Grozav, giuleștenii vor fi nevoiți să scoată din buzunare 250.000 de euro.

  • Gicu Grozav este cotat la aproximativ 500.000 de euro, conform Transfermarkt.

Etichete: transfer rapid , alexandru albu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”E cel mai bun atacant român”. Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte, după titlul câștigat de FCSB

Bogdan Lobonț s-a enervat la conferința de presă: ”Nu puteți să-mi spuneți asta!”

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-0, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. Iacob, eroul arădenilor în prima repriză

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Un alt jucător de la Rapid poate ajunge în Germania înaintea lui Rrahmani! Are o ofertă și din altă țară

Rapidistul Alexandru Albu, șanse mari să ajungă în Israel. Robert Niță l-a dat de gol

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”