Rapid – Sepsi, în prima etapă din SuperLiga 2023-2024 / Foto: Facebook Rapid

Video Rapid - Sepsi 0-0. Cristiano Bergodi obține doar un punct la debutul pe banca giuleștenilor

articol scris de Digi Sport
14.07.2023, 23:25
  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

Rapid București și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate partida din cadrul primei etape a SuperLigii României, scor 0-0.

Rapid - Sepsi 0-0 

Prima repriză a fost total controlată de către giuleșteni, iar Cătălin Cîrjan a ratat cele mai mari ocazii ale formației antrenate de Cristiano Bergodi.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În cea de-a doua repriză lucrurile s-au mai egalat, iar Sepsi a reușit să marcheze prin Marius Ștefănescu, în minutul 65. Totuși, după ce a consultat arbitrajul video, Sebastian Colțescu a anulat golul pe motiv de ofsaid, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Pentru Rapid București urmează meciul contra celor de la Universitatea Cluj, în timp ce echipa lui Liviu Ciobotariu va juca acasă împotriva ”Juveților” de la U Craiova 1948.

VIDEO cu rezumatul partidei Rapid - Sepsi 0-0


  • Pe lângă Cristiano Bergodi, pentru giuleșteni debutează în această seară nu mai puțin de patru jucători: 47. Christopher Braun, 15. Iulian Cristea, 26. Răzvan Oaidă și 80. Cătălin Cîrjan. 

Cele două formații s-au întâlnit de șapte ori la nivelul primei ligi, iar palmaresul le este favorabil rapidiștilor, care s-au împus în trei rânduri, alte trei partide s-au încheiat la egalitate, iar Sepsi a câștigat un singur meci.

În play-off-ul stagiunii precedente, covăsnenii, cu italianul Cristiano Bergodi la cârmă, actualul antrenor al Rapidului, după ce l-a înlocuit pe Adrian Mutu, au obținut o victorie pe teren propriu, 2-0, și un rezultat de egalitate în Giulești, 0-0.

Tehnicianul în vârstă de 58 de ani s-a duelat de patru ori cu Sepsi din postura de antrenor și este neînvins: două succese și două remize.

Bergodi și Ciobotariu au fost adversari în 10 meciuri. Antrenorul din Peninsulă s-a împus de trei ori, două jocuri s-au încheiat nedecis, iar actualul tehnician al celor de la Sepsi a câștigat cinci confruntări.

Ca antrenor, ”Ciobi” a întâlnit-o de 11 ori pe Rapid, însă nu a bifat decât două victorii.

Rapid - Sepsi | LIVE VIDEO, 21:30, DGS 1. Cristiano Bergodi: "Jucătorii de la Sepsi mă cunosc"

După aproape doi ani petrecuți la Sepsi, Cristiano Bergodi a ajuns la Rapid și își va înfrunta fosta echipă chiar în meciul de debut pe banca giuleștenilor. La conferința de presă, tehnicianul italian a evidențiat importanța acestei partide, dar și faptul că îi va fi greu să vină cu ceva nou, asta deoarece fotbaliștii covăsneni îl cunosc foarte bine.

"Începe un campionat foarte important pentru noi. Vrem să facem ceva important pentru că Rapid este un brand și am venit ca antrenor aici și am ambiția de a face lucruri mari. Întâlnesc fosta mea echipă, o cunosc foarte bine. Au decurs bine antrenamentele, băieții au dat totul în aceste 4 zile.

Normal că nu am făcut multe din ceea ce vreau eu, dar au fost receptivi. Nu am nicio surpriză, pentru că și jucătorii de la Sepsi mă cunosc pe mine, cum am pregătit meciurile în cei doi ani acolo. Noi încercăm să jucăm ceea ce trebuie și să facem un rezultat bun.

Ar fi important să câștigăm aceste 3 puncte. Nu cred că vor fi probleme cu suporterii. Mă aștept la un stadion plin. Vrem să începem cu dreptul acest campionat", a spus Bergodi.

Etichete: rapid - sepsi , etapa 1 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, ACUM. Finalele pentru salvare

Emoții mari pentru echipa națională: încă o accidentare înainte de EURO 2024!

Nebunie la Salonic: PAOK a câștigat derby-ul cu Olympiakos! Trupa lui Răzvan Lucescu, asalt către titlu

Foto Ironizat de FCSB-iști, fotbalistul care a izbucnit în lacrimi când a crezut că roș-albaștrii iau titlul a răspuns

Citeşte şi

Oficial Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid!

L-a văzut pe Cristiano Bergodi nervos la conferința de presă și a reacționat: ”Nu mi-a venit să cred”

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”