Tabela de marcaj de pe Ion Oblemenco, înainte de meciul Universitatea Craiova - U Craiova 1948 / Foto: Digi Sport

Foto Războiul dintre Universitatea Craiova și U Craiova 1948 a început înainte de meci! Ce a apărut pe tabelă

articol scris de Digi Sport
03.12.2022, 17:44
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Partida Universitatea Craiova - U Craiova 1948, din etapa cu numărul 19 a Ligii 1, va putea fi urmărită de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Ce a apărut pe tabela de pe stadionul Ion Oblemenco, înaintea confruntării dintre Universitatea Craiova și U Craiova 1948

Duelul orgoliilor din Bănie a început cu aproape două ore înainte de startul partidei. Gazdele, cei de la Universitatea Craiova, au afișat pe tabela de marcaj a stadionului Ion Oblemenco siglele celor două echipe, însă cea a oaspeților a fost înlocuită cu un ”U” și ”1948”.

Nu este prima dată când cele două echipe se ”înțeapă” înaintea meciului direct.

Tabela de marcaj de pe Ion Oblemenco, înainte de meciul Universitatea Craiova - U Craiova 1948 / Foto: Digi Sport

Cum arată, de fapt, stema lui U Craiova 1948

Sigla celor de la U Craiova 1948 / Foto: Digi Sport

În vară, instanța a decis că U Craiova 1948 nu mai poate folosi leul pe emblemă, însă toate însemnele oficiale ale grupării patronate de Adrian Mititelu sunt neschimbate. Hotărârea nu a fost definitivă.

Un episod în care gazdele au trimis ”săgeți” către echipa vizitatoare s-a întâmplat și la meciul FC Botoșani - FCSB 2-3, când crainicul stadionului a avut o ieșire urâtă la adresa bucureștenilor.

Știm cu toții de ce această partidă se dispută acum. FCSB a făcut o solicitare, iar LPF i-a dat acceptul pentru a se pregăti pentru cupele europene, apoi știm cu toții ce a urmat. S-au făcut de râs acolo, s-au făcut de râs! În fine, să trecem la această partidă”, a transmis crainicul din Botoșani.

Peste 20.000 de spectatori la duelul Universitatea Craiova - U Craiova 1948. Reacția lui Marcel Pușcaș

Marcel Pușcaș (62 de ani), președintele celor de la U Craiova 1948, a spus că la meci sunt așteptați în jur de 20.000 de spectatori.

”E un meci în care fiecare își dorește victoria. Sper să terminăm cu ghinionul și cu pasa proastă prin care trecem. Din ce am văzut, atmosfera este de încredere, și Nicolo, și jucătorii sunt mai încrezători. Depinde de atitudine, în primul rând.

Nouă ne-a picat bine perioada asta, au fost antrenamente multe și intense. Nici ei nu trec printr-o pasă fastă, au problemele lor și nu există echipă de neînvins. Sunt așteptați 20-22 de mii de spectatori. E un moment bun.

Chivulete ne-a mai arbitrat de vreo trei ori în acest sezon și n-am avut reproșuri la adresa lui, să vedem acum. Contează foarte mult acest meci, sunt convins că și pentru ei”, a spus Pușcaș, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea Digi Sport Matinal.

Etichete: universitatea craiova u craiova 1948 , sigla u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură