Ahmed Bani, alături de colegii săi de la Dinamo / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit cine este jucătorul lui Dinamo dorit de două echipe din Liga 1: ”Au fost discuții!”

articol scris de Digi Sport
10.06.2022, 19:41
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Dinamo a retrogradat în Liga 2, însă deocamdată la formația din Ștefan cel Mare domnește haosul. ”Câinii” au rămas fără antrenor, o parte dintre jucători a plecat, Iuliu Mureșan nu vrea să rămână în fruntea echipei, iar problemele financiare sunt din ce în ce mai mari.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a avut o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club în care a vorbit despre schimbările prin care trec ”câinii”.

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit cine este jucătorul lui Dinamo dorit de două echipe din Liga 1: ”Au fost discuții!”

Zăvăleanu a transmis că alb-roșii nu au primit nicio ofertă pentru Ahmed Bani, despre care s-a spus că este dorit la Rapid, chiar dacă acesta a recunoscut că au avut loc anumite discuții.

Administratorul juridic al lui Dinamo a precizat faptul că a fost înființată o comisie specială formată din mari dinamoviști pentru a analiza ofertele care vin pentru jucătorii lui Dinamo până în momentul în care clubul va avea un antrenor și un președinte.

Zăvăleanu a transmis că doi dintre cei care au retrogradat echipa, Steliano Filip și Ricardo Grigore, își doresc să plece cât mai repede, însă deocamdată la adresa celor doi jucători nu a venit nicio ofertă.

Nu am primit nicio ofertă de la Rapid. Au fost discuții, dar nu am primit nicio ofertă. Dacă este o ofertă corespunzătoare, o luăm în calcul. Orice jucător este de vânzare. Ahmed Bani nu a fost un jucător scos la vânzare. Mai e o echipă din Liga 1 care îl vrea.

Ca să economisim timp până când vom avea președinte și antrenor, am format o comisie formată din dinamoviști, Ion Marin, Țălnar, Mihali, Mihăescu, Marius Niculae, Ionel Augustin. Ei analizează toate ofertele care vin și vor ajunge la un compromis asupra jucătorilor.

Sunt destui jucători. Nu e ca și cum au dispărut toți. Jucătorii care vor să plece și au o anumită valoare, trebuie să fie conștienți că sunt jucătorii lui Dinamo. E foarte ușor să spui ’nu mai vreau, am plecat’, dar ai contract. Toate părțile trebuie să respecte contractul.

Dacă se va găsi o soluție benefică pentru ambele părți, jucătorii care vor pot pleca. Filip își dorește să plece dar nu am primit nicio ofertă. Pe Grigore vrem să îl păstrăm, credem că poate face pare din angrenajul echipei. El a spus că nu își dorește. Dacă vom găsi o soluție convenabilă, îl vom lăsa să plece”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la emisiunea Fotbal Club.

Vlad Morar, de la Dinamo la Farul Constanța

Morar este al doilea fotbalist care a retrogradat cu Dinamo în Liga 2 transferat de Farul Constanța, după Gabi Torje (32 de ani). 

Farul Constanța a încheiat astăzi contracte pentru următorii doi ani cu jucătorii Alexandru Buzbuchi și Vlad Morar.

În vârstă de 28 de ani, Alexandru Buzbuchi este născut la Constanța, este un portar format la Academia Gheorghe Hagi, iar ultima oară a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș.

Născut la Crișeni (județul Sălaj), Vlad Morar are tot 28 de ani, este atacant central, iar în carieră a mai jucat pentru Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Beitar Ietusalim (Israel), Rapid București, ASA Tg. Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia), FC Voluntari, UTA Gaz Metan Mediaș și în ultima parte a acestui sezon la Dinamo.

Ambii vor fi prezenți la primul antrenament programat la 16 iunie”, au scris cei de la Farul pe site-ul oficial.

Etichete: dinamo , liga 2 , ahmed bani , razvan zavaleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Video Skjern - Dinamo 34-38. Calificare de răsunet a ”Dulăilor” în Final Four-ul EHF European League

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”