Dan Petrescu / Foto: Profimedia

Exclusiv Reacția celor de la CFR Cluj după ce Dan Petrescu s-a săturat de accidentările lui Bîrligea

articol scris de Digi Sport
01.03.2023, 07:51
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Daniel Bîrligea (22 de ani), atacantul celor de la CFR Cluj, care și-a trecut numele pe tabela de marcaj la meciul cu Petrolulscor 5-2, în etapa cu numărul 27 din Liga 1, nu a terminat meciul pe teren, din cauza unei accidentări.

Reacția celor de la CFR Cluj după ce Dan Petrescu s-a săturat de accidentările lui Bîrligea

Dan Petrescu (55 de ani) s-a enervat și a spus că nu înțelege ce se întâmplă cu accidentările dese ale jucătorului. Conducerea clubului a reacționat și e gata să facă orice pentru ca Bîrligea să revină rapid pe gazon: il vor trimite pe jucător la Marijana Kovacecic (55 de ani), ”vraciul” fotbaliștilor.

Pentru ardeleni au înscris Deac (’11), Bîrligea (’49), Janga (’66), Maglica (’73) și Boateng (’80), în timp ce pentru prahoveni au marcat doar Bratu (’77) și Purtic (’83).

Bîrligea a ieșit accidentat în minutul 56, fiind înlocuit de Petrila. Fotbalistul a resimțit dureri la gamba stângă, motiv pentru care a cerut să nu mai joace. Cei din staff s-au îngrijorat și i-au comunicat lui Dan Petrescu (55 de ani) că vârful de atac e pasibil de ruptură.

”Sunt supărat că Bîrligea s-a accidentat. Sunt puține soluții, avem multe meciuri, nu știm ce vom face în continuare. La under-21 sunt probleme. Doar Petrila și Bîrligea sunt jucători care au evoluat, restul sunt jucători de lot. Vine un meci foarte greu, cu o echipă care se odihnește șapte zile.

Nu avem timp să ne refacem, e clar. Asta e, plătim prețul pentru meciul cu Lazio. Eram sigur că Bîrligea marchează. S-a rupt imediat după ce a dat gol, nici el nu înțelege cum. E a zecea ruptură de când a venit la CFR.

Sunt lucruri pe care nu le înțeleg. L-am dus peste tot, a făcut o mie de analize, tot degeaba”, a spus Dan Petrescu, nervos, după meci.

VIDEO cu rezumatul meciului Petrolul - CFR Cluj 2-5

CFR Cluj a mai apelat la Marijana Kovacevic

După accidentarea de luni seară, Bîrligea va fi supus unui RMN. Dacă se va confima ruptura musculară, atunci jucătorul va fi trimis la Marijana Kovacevic (licenţiată în farmacologie în 1990).

Nu va fi prima dată când CFR Cluj va apela la Marijana. Și în vara trecută, august 2022, campioana României l-a trimis acolo pe Nana Boateng (28 de ani) ca să fie apt pentru meciul retur cu NK Maribor, scor 1-0, în urma căruia ardelenii s-au calificat în grupele Conference League.

"Nana a fost acolo unde a fost și Florinel Coman, se simte bine, a revenit la antrenamente. Sperăm să reintre bine", a afirmat, la acea vreme preşedintele CFR-ului, Cristian Balaj, la emisiunea Liga Digisport.

Răzvan Raţ a explicat la Fotbal Club ce durere a resimţit în momentul tratamentului aplicat de Marijana Kovacevic

"Normal că m-a făcut bine. O singură dată a durat mai mult decât era preconizat, pentru că nu era vorba de mușchi, ci de ligamentul colateral. Dar specializarea ei este pe mușchi.

Tot ce a însemnat mușchi, a fost bine. Nu funcționează la fel dacă nu e vorba de mușchi, reacția ligamentului nu e la fel.

E simplu, nu e niciun secret, tot secretul este în gelul respectiv, care este o invenție proprie și care are anumite ingrediente sau proprietăți.

Și, în același timp, are un fel de aparat, cum erau înainte, un aparat de fizioterapie dinamică, cu un contact, care are curent electric, care ajută acel gel să intre în profunzime", a spus Răzvan Raț, la Fotbal Club.

Etichete: dan petrescu , transferuri cfr cluj , cristi balaj , marijana kovacevic , daniel birligea , bîrligea accidentare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
FOTO Descoperire înfiorătoare făcută într-o școală veche din Bistrița-Năsăud, în timpul renovării

Firma care lucrează la reabilitarea clădirii în care a funcţionat vechea şcoală din comuna bistriţeană Livezile, aflată în prezent în proprietate privată, a descoperit, vineri, rămăşiţe umane în planşeul imobilului, despre care se crede că ar fi vechi de zeci de ani.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Lupta rușinii” a fost dusă la un nivel extrem, la București! Momente și imagini neverosimile, în Sala Polivalentă

Reacția lui David Popovici după ce a aflat că recordul mondial i-a fost doborât: ”Mâncam un burger când am aflat”

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Răzvan Lucescu, la negocieri! Clubul care vrea să-l ia de la PAOK și suma pentru care s-ar face mutarea

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge

Florin Niță are contractul pe masă! Unde va juca în sezonul următor

”Telenovela” Chipciu la FCSB s-a încheiat: ”100%”

OUT! Jucătorul care și-a dat autogol la 13 secunde de la debutul la FCSB își caută echipă

Citeşte şi

Oficial Ce mutare! La cererea lui Dan Petrescu, fotbalistul a semnat cu CFR Cluj până în 2026

Dan Petrescu, gata de primul transfer al verii! Clubul a anunțat despărțirea, iar fotbalistul e așteptat la CFR

PEROZDylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

FILM NOWDakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans

L-au ”curățat” pe marele Belodedici! Vestea ”de coșmar” primită după ce a fost prins băut la volan citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep va juca la turneul din România! A primit deja wild-cardul citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă folosești produse de înfrumusețare expirate. Lucrurile la care să fii atent, pe lângă termen

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”