Marius Ianuli se uită pe telefonul mascat de o foaie / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Reacţia conducerii FCSB după ce la televizor s-a văzut scena cu Bogdan Vintilă şi Marius Ianuli

04.11.2019, 11:25
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

În timpul partide FCSB - Sepsi 2-1 a avut loc un eveniment care a alimentat din nou subiectul directivelor transmise de Gigi Becali pe banca tehnică a echipei. După joc, Gigi Becali a fost ironic atunci când a fost întrebat despre diagolul dintre Marius Ianuli şi Bogdan Vintilă şi telefonul pe care delegatul echipei a încercat să-l mascheze cu o foaie.

În această dimineaţă, directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a vorbit şi el despre moment. "Nu ştiu exact pentru că am stat în tribună. Dar am fost şi eu curios şi l-am întrebat pe Mache (n.r. Marius Ianuli). Din ce mi-a spus, în acel moment discutau despre faza penalty-ului. Erau prieteni care îi trimiteau mesaje pro şi contra legate de penalty. Nu, nu era de la Gigi Becali mesajul. Telefonul este prezent pe bancă şi a fost la toate echipele", a declarat Narcis Răducan la Digi Sport Matinal.

Narcis Răducan a explicat momentul în care Marius Ianuli discuta cu Bogdan Vintilă

"Dacă ţi se pare că nu am argumentele necesare să te conving de unde e mesajul, îţi spun ce mi-a zis Marius Ianuli. Dar vreau să vă spun ceva. O sugestie sau un mesaj nu poate face o echipă să lupte până în minutul 90.

De asemenea, o sugestie nu poate să ajute o echipă să schimbe registrul tehnic la pauză şi tot o sugestie nu poate face echipa să alerge mai mult decât a alergat cu Sepsi.

Eu cred că am spus esenţialul legat de munca lui Vintilă. Sugestii primesc mulţi. Dar să ţii în frâu 28 de jucători şi ei să alerge indiferent de rezultat, să schimbi registrul tactic când cere antrenorul să ştii că nu e ceva foarte simplu. Dacă s-ar fi inventat echipa fără antrenor era extraordinar. Pentru că e haos total când nu este omul potrivit pe bancă", a mai spus Răducan la "Matinal".

Rezumat video FCSB - Sepsi 2-1

Etichete: narcis raducan , bogdan vintila , marius ianuli , video fcsb - sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Homawoo, făcut praf după ce l-a băgat în spital pe Luca Mihai: ”Nu te duci ca tolomacul!”

Mircea Lucescu și-a ales un fost elev de la Rapid ca să-și ducă strănepotul la individualizare

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă