Mihai Stoica pleacă de la FCSB invocând motive personale sursa foto:Digisport

Reacția din partea rivalei Dinamo după plecarea lui Mihai Stoica de la FCSB

07.08.2019, 22:03
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Mihai Stoica şi-a anunţat plecarea de la FCSB, iar rivalii de la Dinamo cred că echipa lui Gigi Becali va resimţi acest şoc. Omologul său din Ştefan cel Mare, Ionel Dănciulescu, ştie prin ce trece Meme Stoica, dar crede că acesta nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal.

"Meme spusese de mai multe ori că opinia lui este diferită de a patronului. Poate a ajuns şi el la o saturaţie, a obosit, plus au apărut aceste probleme de familie. Ştiu cum e, şi eu am plecat din motive similare de la Dinamo într-o anumită perioadă.

Nu e uşor, mai ales când ai anumite idei, când îţi doreşti mai mult , când nu eşti ascultat sau nu ţi se dă importanţă, deşi ai experienţă în meserie.Sunt momente când clachezi şi ai nevoie de pauză. Eu cred că va reveni", a declarat Ionel Dănciulescu la Fotbal Club.

Prezent şi el în studioul Digisport, Daniel Niculae este convins că plecarea lui Meme Stoica va fi o pierdere pentru FCSB, mai ales că echipa traversează o perioadă nefastă.

"Înţeleg că Mihai Stoica îşi suspendă activitatea la club din motive personale. Este o pierdere, o lovitură, mai ales că au început atât de slab campionatul. Noii jucători au nevoie de adaptare, iar Mihai Stoica ajuta aici, era un filtru important, un bun conducător, mănâncă fotbal pe pâine," a spus Daniel Niculae la Fotbal Club.

Mihai Stoica anunţase că vrea să se retragă

Cu o zi înainte, Mihai Stoica a dezvăluit și motivele pentru care vrea să renunțe. MM susține că acestea sunt personale și simte că are nevoie de o pauză.

Am probleme personale. Sunt foarte apăsat. Nu pot să fiu relaxat. Am probleme familiale foarte grave. Am probleme cu un membru al familiei, la care țin foarte mult, care e pe moarte. Am nevoie de o pauză, nu sunt bine deloc, declarase oficialul de la FCSB.

Gigi Becali nu aduce pe nimeni în locul lui Mihai Stoica 

Anunțul plecării lui Mihai Stoica a fost făcut de Gigi Becali, care a explicat și care sunt motivele pentru care oficialul nu a mai vrut să continue la vicecampioană.

”Meme a plecat și el. E prietenul meu, dar a plecat. Nu putem numi demisia. A zis că o perioadă vrea să se retragă. Vrea o perioadă de liniște, de relaxare. Nu mai stă pe bancă. El nu mai vrea. Nu se mai duce în cantonamente.

I-am zis că vorbim peste o lună să îi dau primă de calificare în grupe. Nu se schimbă nimic între noi. Vrea o perioadă de liniște. E moment greu. Nu vine nimeni în locul lui”, a spus Becali, la Digi Sport.

Etichete: mihai stoica , ionel danciulescu , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”99%, Șumudică e noul antrenor de la Rapid”. Anunț înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

Foto Clasamentul din play-out-ul SuperLigii, după etapa a 7-a: FC Botoșani, aproape să realizeze ceea ce părea imposibil

Daniel Niculae a devenit inculpat, dar nu mai e acuzat de ”constituire de grup infracțional organizat”

Citeşte şi

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”