Suporterii lui FCSB / Foto: Profimedia

Reacția fanilor de la FCSB, după ce Gigi Becali i-a trimis la CSA Steaua: "Deplângem zilnic că a ajuns pe mâna ta"

articol scris de Digi Sport
15.11.2021, 22:57
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Fanii celor de la FCSB din Peluza Nord au emis un comunicat, după o zi plină de evenimente la club, în care Edi Iordănescu și-a reziliat contractul în urma conflictului cu Gigi Becali, iar Toni Petrea a fost instalat în funcția de antrenor principal.

Reacția fanilor de la FCSB, după ce Gigi Becali i-a trimis la CSA Steaua: "Deplângem zilnic că a ajuns pe mâna ta"

Patronul de la FCSB l-a acuzat pe Gheorghe Mustață, liderul suporterilor din Peluza Nord, că ar fi instigat la vandalism, după ce la una dintre proprietățile sale au apărut mai multe mesaje dure. Inclusiv Poliția a intervenit și a anunțat că a declanșat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

După ce Gigi Becali le-a transmis suporterilor să meargă la CSA Steaua dacă nu sunt de acord cu modul în care conduce clubului, fanii i-au transmis omului de afacere că exclud această variantă și speră că vor reuși să îi schimbe mentalitate.

Totodată, fanii îl acuză pe Gigi Becali pentru lipsa de performanță din ultimii ani, dar și pentru prezența redusă pe stadion a fanilor.

"Ecuația în sport este asta: suporteri mulți = audiență mare = interes pentru transmiterea meciurilor = bani pentru drepturile tv / tichete vândute = vizibilitate = firme care doresc și plătesc asocierea cu clubul. Baza piramidei o constituie suporterii. Extrage baza și ai așa:

Fani puțini sau deloc = lipsă de interes pentru transmiterea partidelor = bani puțini sau deloc pentru drepturile tv / tichete = vizibilitate redusă = firme neinteresate de asociere.

Steaua a pierdut milioane de suporteri, nume, siglă, etc. numai datorită ție și dorinței tale disperate de a fi la televizor, de a se vorbi despre tine (ca un adevărat om al lui D-zeu, modest și neinteresat de faimă). Dacă ți se ascunde adevărul între multe buze care-ți mulează fundul regal, îți spunem noi cruntul adevăr: Fără tine nu exista CSA, fără tine aveam stadionul plin meci de meci, fără tine eram campioni an de an, fără tine iubeam cu adevarat să venim la meciuri!

NIMENI NU VINE LA MECI PENTRU TINE! Venim pentru echipa noastră dragă și îi deplângem zilnic soarta care a făcut să ajungă pe mâna ta!

Dar ghici ce, nu vom pleca la CSA, vor rămâne alături de club dar vom face tot ce tine de noi pentru a te face sa înțelegi ce înseamnă un club profesionist și un patron normal (care sa câștige f f multi bani fără a distruge echipa)", se arată în mesajul postat de Peluza Nord, pe Facebook.

Gheorghe Mustață anunță că merge la Poliție, după acuzațiile lui Gigi Becali: "Voi știți că ne chemase la el să discutăm?"

Una dintre proprietățile lui Gigi Becali a fost vandalizată luni dimineață, iar Gigi Becali a declarat că îl consideră vinovat pe Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB: "Treaba ta, vezi că ai făcut 7 ani de pușcărie! El îi instigă pe fani", a fost reacția patronului de la FCSB la adresa suporterului.

De partea cealaltă, Mustață se consideră nevinovat și anunță că va merge și el la Poliție, după declarațiile lui Becali. Fanul celor de la FCSB dezvăluie și o întâlnire care ar fi trebuit să aibă loc între suporterii echipei și patron, cu o seară înainte de momentele tensionate.

"Văd că Gigi Becali mă amenință cu pușcăria. Mâine, la prima oră mă voi duce eu singur la secția 1 de Poliție cu casete și cu probe unde am fost în ziua aia. Eu o să mă duc cu probe, dar Gigi Becali are vreo probă împotriva mea? Pe cine am instigat eu? Păi, dacă vrea circ, hai să facem circ media.

Voi știți că Gigi ne chemase cu o seară înainte la el să discutăm? Am acceptat, dar apoi am aflat că el voia circ media și chemase și presa acolo, așa cum îi tot place lui. Eu sunt instigatorul numărul 1. Eu fac schimbările la Steaua, eu fac transferurile, eu fac totul.

Gigi să îi pună pe cei de la Poliție să cerceteze și cine scrie pe pereți pe la Universitate. Să le dea de muncă polițiștilor", a spus Mustață, pentru Prosport.

Etichete: gigi becali , peluza nord , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A semnat cu Rapid după un transfer de 700.000 de euro, dar nu e sigur că va juca în Giulești sezonul viitor

Echipa din play-off ”decimată” pentru următoarea etapă: ”Abia dacă avem 15-16 jucători”

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

Chelsea, ofertă ”de pe altă lume” pentru Victor Osimhen. Romelu Lukaku, inclus în afacere

Citeşte şi

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

A refuzat-o în 2022 pe FCSB și rămâne ferm în decizia luată: ”Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Compagno!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Gigi Becali poate da lovitura cu transferul unui atacant spaniol. Salariu record în Superliga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”