Cosmin Contra / Foto: Profimedia

Reacția lui Cosmin Contra după ce s-a scris că e aproape de CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
20.09.2022, 17:18
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Dan Petrescu (54 de ani) ar putea pleca de la CFR Cluj, după ce conducerea clubului s-a declarat nemulțumită de prestațiile clubului, iar suporterii ardelenilor i-au cerut demisia tehnicianului.

Antrenorul nu își dorește să părăsească formația din Gruia, însă vrea să ajungă la un acord cu Ioan Varga, principalul finanțator al acționarilor, pentru a se asigura că se poate baza pe susținerea acestuia dacă va rămâne la CFR Cluj.

Ce a spus Cosmin Contra despre o posibilă ofertă de la CFR Cluj: ”Voi vedea ce voi face!”

Dacă nu va reuși acest lucru, tehnicianul este dispus să plece de la CFR Cluj, însă nu fără a-și încasa clauza de reziliere, de 400.000 de euro.

În cazul în care Dan Petrescu o va părăsi din nou pe campioană, conducerea ardelenilor au găsit deja o variantă de înlocuitor, Cosmin Contra (46 de ani), cel care în urmă cu doi ani spunea că nu va mai reveni în fotbalul din România.

Fostul selecționer al României este liber de contract după ce s-a despărțit la finalul lunii iunie de Al-Ittihad.

Întrebat despre o posibilă ofertă din partea celor de la CFR Cluj, Cosmin Contra a preferat să păstreze tăcerea, însă nu a negat vehement că va reveni în fotbalul din România.

Oferta de la CFR Cluj? Nu vreau să vorbesc acum despre muncă. Sunt în vacanță, în Grecia, cu familia. Nu-mi arde acum de asta. Voi vedea ce voi face, după vacanță”, a declarat Cosmin Contra, potrivit ProSport.

Cristi Balaj: "Am văzut declarația domnului Varga, care a fost foarte clar"

În direct la Digi Sport, Cristi Balaj (51 de ani), președintele clubului, a anunțat că deocamdată, CFR Cluj are o singură variantă de antrenor dacă Dan Petrescu va pleca. Este vorba despre Alin Minteuan, antrenorul secund al echipei.

"În acest moment, antrenor este Dan Petrescu, nu discutăm cu alți antrenori. Am văzut declarația domnului Varga, care a fost foarte clar. În situația în care cei doi își vor da mâna și va exista o despărțire amiabilă, pentru că merită ambele părți să primească respect, atunci antrenor pentru următoarea perioadă va fi Minteuan, care e în cadrul clubului.

Nu avem mâine un antrenor în situația în care Dan Petrescu pleacă. Urmează să căutăm variante pentru postul de antrenor al echipei. Există respect, urmează un meci în scurt timp. Există posibilitatea ca Dan Petrescu să rămână.

Ne dorim să avem un joc mai consistent, pe lângă rezultatele bune care au existat. Vrem să avem o evoluție care să aducă spectatorii în tribune", a spus Cristi Balaj, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , antrenor , cosmin contra , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Reacția lui Gigi Becali, după ce a auzit că Risto Radunovic e dorit de CFR Cluj

Florin Prunea a cerut la națională un jucător după Craiova - CFR Cluj 0-1, iar acesta a venit cu replica

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale