George Ganea, în tricoul lui FC Argeș / Foto: Profimedia

Reacția lui George Ganea, după ce i-a fost reziliată înțelegerea cu FC Argeș: ”Și eu am fost surprins”

articol scris de Digi Sport
02.08.2022, 20:32
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

FC Argeș a anunțat, marți, rezilierea contractului cu George Ganea (23 de ani), fotbalist care era împrumutat de la Farul până la finalul actualului sezon, cu opțiune de cumpărare.

George Ganea a fost împrumutat de Farul la Argeș în februarie 2022, pentru un sezon și jumătate. Cu toate acestea, piteștenii au ales să nu se mai bazeze pe fotbalist în continuare.

Reacția lui George Ganea, după ce FC Argeș i-a reziliat contractul

George Ganea transmite că a fost de acord cu încheierea colaborării, după ce i s-a transmis de către cei de la FC Argeș că nu se vor mai baza pe serviciile sale în perioada următoare.

Inițial nu am vrut să vorbesc, dar consider că trebuie să zic versiunea mea. Nu vreau să creadă lumea că s-a întâmplat ceva. Au fost unele lucruri care nu au depins de mine și asta a dus la rezilierea contractului meu. Mi s-a transmis acum câteva zile că nu se mai bazează pe mine, că n-o să mai am șanse să joc. Am zis că mai bine încheiem colaborarea, dacă nu există șanse să joc. Mai aveam împrumut un an și nu ar fi avut rost să stau fără să evoluez.

Nu a fost vorba de nicio problemă de ordin sportiv, comportamental sau vreo clauză în împrumut. Și eu am fost surprins, dar se întâmplă în fotbal să fie și astfel de momente.

Nu am vorbit cu cei de la Farul. Tatăl meu a discutat cu domnul Hagi, dar nu mi-a spus ce au vorbit. Momentan sunt la Pitești, aștept zilele astea să văd ce se întâmplă. Sper să se concretizeze ceva.

Nu știu să-ți zic de vreo ofertă acum. Ieri (n.r. 1 august) am reziliat, nu am vorbit cu alt club, pentru că eram sub contract cu FC Argeș. Mai apoi, sigur, nu vorbesc eu direct. Sunt sub contract cu Farul și nu am voie să vorbesc direct cu echipele care m-ar dori. Vedem ce se întâmplă zilele astea”, a declarat George Ganea, pentru Playsport.

Cei de la Farul Constanța au fost surprinși la rândul lor de alegerea făcută de FC Argeș cu privire la George Ganea.

Anunțul celor de la FC Argeș, cu privire la George Ganea

În cariera sa, George Ganea a mai evoluat pentru juniorii de la AS Roma și Virtus Entella, dar și la CFR Cluj și Rapid, înainte să ajungă la Farul Constanța, în sezonul 2018/2019.

Clubul nostru anunţă încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu fotbalistul George Ganea (23 ani). Atacantul împrumutat de la Farul Constanţa a îmbrăcat tricoul alb-violet în 13 partide şi a marcat 1 gol. FC Argeş îi mulţumeşte pentru munca depusă în perioada petrecută la Piteşti şi îi doreşte mult succes în carieră”, se precizează pe site-ul citat.

Etichete: george ganea , reactie george ganea , george ganea fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”