Gigi Becali a spus că și Ionuț Luțu va antrena echipa într-o zi

Reacția lui Gigi Becali când a aflat că Ionuț Luțu a picat testul practic pentru licența Pro

01.08.2019, 09:30
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ionuț Luțu, mâna dreaptă a lui Gigi Becali, nu a trecut proba practică pentru obținerea licenței Pro, care să-i dea dreptul să fie antrenor principal la o echipă din Liga 1. Finanțatorul de la FCSB a spus că fostul jucător încă nu este pregătit să antreneze echipa roș-albastră. Anul trecut, Gigi Becali spunea că Ionuț Luțu va fi numit principal la FCSB.

Gigi Becali a oferit și soluția ca Ionuț Luțu să intre în posesia licenței Pro. "Se duce în Republica Moldova şi o ia, licenţa. Şi gata. Ce mare lucru? Nu e încă de FCSB. Când o să fie... Peste 2 ani, 3, 5, vedem. Deocamdată, nu poate. Aici e pe fapte", a declarat latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali l-a propus pe Ionuț Luțu antrenor la FCSB

La finele lunii octombrie a anului trecut, Gigi Becali a făcut un anunț neașteptat, după ce FCSB a pierdut la Craiova, 1-2, în etapa a 12-a din Liga 1. În exclusivitate la Digi Sport, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că Ionuț Luțu va antrena FCSB.

"Și acum vă spun: cât de curând o să-l vedeți, peste un an, pe Luțu antrenor. O să vedeți. Care Luțu nu o să mai plângă. Antrenor la FCSB. (...) Când ia licența, da, că fac așa cum vreau eu. Păi nu e acolo și staff-ul de antrenament? Îi spun lui Ilie să-mi dea el preparatori", a spus Becali în exclusivitate la Fotbal Club.

Ionuț Luțu are licența A de antrenor

În prezent, fostul mijlocaș are deja licența A de antrenor, ceea ce-i permite să fie "secund" și și-a făcut până acum practica la grupele de juniori ale roș-albaștrilor. Despre varianta ca Luțu să devină antrenor s-a mai zvonit la finalul sezonului trecut, însă Nicolae Dicăm, antrenorul de atunci al FCSB, și-a prelungit contractul.

Ajuns la 43 de ani, Ionuț Luțu este un om bun la toate, având, printre altele, și rolul de șofer.

Un episod memorabil, cu Luțu în prim plan, a avut loc în urmă cu două sezoane, când Gigi Becali l-a trimis acasă să aducă o damigeană cu vin pentru a cinsti jucătorii. Din greșeală, Luțu a luat o damigeană cu nămol.

Ca jucător, Luțu a jucat la 13 echipe, iar la unele dintre ele a avut mai multe "mandate". La Steaua, a jucat în sezonul 1999-2000 (36 de meciuri, 3 goluri).

În urmă cu ceva timp, patronul Gigi Becali a spus că i-a venit ideea de a-l folosi pe Luțu ca "aghiotant" după ce a văzut un serial turcesc.

Etichete: gigi becali , ionut lutu , antrenor fcsb , ionut lutu licenta pro


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă