Gigi Becali, patronul FCSB / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Reacția lui Gigi Becali, după ce a pierdut titlul în fața lui CFR Cluj. Unde s-a făcut diferența

articol scris de Digi Sport
18.05.2021, 23:43
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

CFR Cluj este vechea și noua campioană a RomânieiArdelenii au învins FC Botoșani, în penultima etapă din play-off, scor 1-0 și și-au asigurat trofeul înaintea duelului direct cu FCSB.

Reacția lui Gigi Becali, după ce a pierdut titlul în fața lui CFR Cluj. Unde s-a făcut diferența

Formația lui Edi Iordănescu a ajuns la 51 de puncte, cu șase peste FCSB, astfel că nu mai poate pierde campionatul, indiferent de rezultatele înregistrate de bucureștenii în ultimele două etape rămase.

Galerie Foto

Gigi Becali spune că era resemnat încă de dinaintea meciului dintre FC Botoșani și CFR Cluj pentru că, indiferent de rezultat, FCSB nu ar fi putut să îi învingă pe ardeleni în ultima etapă. Finanțatorul bucureștenilor a felicitat formația din Gruia și a explicat unde s-a făcut diferența.

  • FCSB a ratat titlul pentru al șaselea sezon consecutiv. În această perioadă au cucerit campionatul Astra, FC Viitorul și CFR Cluj, de patru ori.

"Hai să facem o comparație între meciul nostru cu Clinceni și meciul de acum. Am avut 1-0 și am primit doua goluri de la Clinceni. Ei au marcat un gol și au câștigat. Luptă și nu te lasă să te apropii de poarta lor. Sunt războinici, îi felicit.

Noi am avut lot prea tânăr și prea multa emoție. Când a venit presiunea, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu poți să iei titlul când iei două goluri de la Clinceni. Ne-au mai și dominat.

Când voi lua titlul? Eu iau milioane Am dorință să iau titlul. Acum, pentru că am 10 milioane, o sa cumpăr și eu 2-3 fotbaliști de 26-27 de ani. Nu-i știu, dar trebuie sa iau 3-4 fotbaliști. Nu mă interesează ce a luat CFR.

Și norocul face parte din fotbal. Au dat gol în minutul 93, când portarul dormea. Acolo s-a jucat campionatul. La ei, apăra Arlaukis în ultimul minut, la noi, Vlad ia gol

Responsabilitatea este numai a mea, toată viața numai eu sunt responsabil, nu dau vina pe nimeni", a spus Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO Rezumatul meciului FC Botoșani - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a cucerit al patrulea titlu consecutiv

CFR Cluj obține astfel al patrulea titlu consecutiv și al șaptelea din istoria sa, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019 și 2020. Formația din Gruia devine noua "campioană a provinciei", depășind-o pe UTA Arad (6) în ceea ce privește campionatele cucerite.

CFR va fi unica reprezentată a României în Liga Campionilor. Ardelenii vor începe competiția în primul tur preliminar, iar celelalte trei formații din România vor evolua în Conference League, competiția înființată recent de UEFA - a treia valorică.

Formația lui Iordănescu Jr. este prima care câștigă campionatul după ce ratează primul loc la intrarea în play-off, de la introducerea noului sistem competițional. FCSB a fost campioana sezonului regulat, cu 65 de puncte, unul mai mult decât CFR.

  • 25 de victorii, opt remize și șase eșecuri a înregistrat CFR Cluj în acest sezon

Etichete: cfr cluj , titlu liga 1 , gigi becali , fc botosani , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

”Asta mai lipsea. Să-l felicit eu pe Becali”. De ce a refuzat să laude FCSB-ul pentru titlul câștigat

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”