Gigi Becali este convins că va da lovitura financiară cu Florinel Coman / Foto: Sport Pictures, Digi Sport

Reacția lui Gigi Becali, după dubla lui Florinel Coman. Care este noul preț anunțat de finanțatorul FCSB

27.10.2019, 09:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO FC Hermannstadt - FCSB 0-4 | Florinel Coman (21 de ani) a fost protagonistul partidei de la Târgu-Mureș, de sâmbătă seară. Internaționalul român a marcat de două ori, dar și-a trecut în cont și două pase de gol, spre bucuria lui Gigi Becali (61 de ani). Finanțatorul roș-albaștrilor se bucură că nu l-a dat pe Coman pe 10 milioane de euro, pentru că este convins că va da lovitura cu mijlocașul ofensiv.

Omul cu banii de la vicecampioana Ligii 1 speră să-l poată ține cât mai mult pe Coman la FCSB. Fotbalistul se află într-o formă foarte bună, care a atras deja atenția multor scouteri din Europa. 

”Coman are 21 de ani. Dacă el joacă așa și la echipa națională și câștigăm campionatul, și mai joacă și în Liga Campionilor, el la anul e de 50 de milioane. Atât iau pe el. Poate, 70 chiar.

O să-l vedem la 25 de ani. Eu dacă pot să-l țin, îmi va fi greu, dar dacă pot, peste doi ani o să cer 60-70 de milioane de euro pe el. Poate chiar 100! Toată lumea a zis că Becali vorbește prostii, dar o să vedeți”, a spus Becali la Look Sport.

Gigi Becali a explicat de ce-i ia bani din salariu lui Florinel Coman. ”Ar fi fost evaziune”

Becali a explicat, mai apoi, și de ce îi retrage constant lui Coman o sumă de bani din salariu, după ce l-a împrumutat cu suma de 250.000 de euro. ”Pe Coman eu pot să-l țin, pentru că i-am dat 250.000 de euro în sensul ăsta.

Adică în plus, cum ar veni, că spuneau unii, ’domnule, îi scade din salariu!’. Nu, el avea 10.000 de euro, i-am dat 15.000 de euro, dar îi scad acum numai 5.000 de euro din salariu. I-am dat împrumut 250.000 de euro, dar îi scad din salariu, pentru că trebuie să dea banii înapoi.

Cum să-i dai altfel? Ar fi fost evaziune fiscală. În plus, nu i-am dat eu banii, i-a dat FCSB, societatea. Nu poți să faci așa ceva cu banii societății”, a mai spus Becali. 

Latifundiarul este optimist că poate face o afacere bună cu Florinel Coman, mai ales că recent, susține acesta, ar fi avut pe masă o ofertă în valoare de 10 milioane de euro.

”Pe Coman am cerut eu 10 milioane de euro,  dar ei ei au dat 8 milioane de euro. După două săptămâni, au venit iar la mine și au spus că dau 10 milioane de euro, dar eu am cerut 20 de milioane de euro. Și au spus: ’da, domnule, dar a fost 10 milioane. Cum e acum 20 de milioane?’ Păi așa, eu nu v-am spus că atunci când e vorba de Coman negociez din 10 în 10?”, a mai spus Gigi Becali.

VIDEO cu primul gol marcat de Florinel Coman în meciul Harmannstadt - FCSB 

VIDEO cu al doilea gol marcat de Florinel Coman în meciul Harmannstadt - FCSB 

Etichete: florinel coman , transferuri fcsb , hermannstadt fcsb , florinel coman goluri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Zmeu în campionat, invizibil la națională”. Cel mai dur atac la Florinel Coman: ”Nu e în măsură să aleagă”

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă