Fanii Rapidului, în timpul unui meci / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Reacția oficialilor de la Farul, după ce fanii de la Rapid au refuzat să intre pe stadion

articol scris de Digi Sport
12.03.2023, 10:55
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Oficialii celor de la Farul au venit cu replica, după ce fanii celor de la Rapid au refuzat să intre pe stadionul din Ovidiu, sâmbătă seară.

Tiberiu Curt: „Noi i-am primit cu mare drag, nu puteam să facem mai mult”

Rapid a pierdut partida cu Farul, scor 1-2, dar supărarea mai mare a giuleștenilor a fost faptul că suporterii veniți de la București nu au intrat în peluză. 

Oficialii „marinarilor” le-au pus la dispoziție rapidiștilor 230 de bilete pentru meciul disputat sâmbătă seară, însă ultrașii au venit la Ovidiu în număr de 600. Când au văzut că nu li se permite intrarea tuturor, din solidaritate, suporterii au decis ca toți să rămână în afara stadionului.

Tiberiu Curt, vicepreședintele Farului, a venit cu mai multe detalii despre scandalul creat de giuleșteni. Potrivit oficialului, cei de la Rapid au fost anunțați din timp de biletele primite pentru meciul jucat pe stadionul din Ovidiu. 

”În primul rând, sunt foarte fericit că suntem pe primul loc. Noi i-am informat de luni (n.r. pe cei de la Rapid) că le putem pune la dispoziție 5% din bilete, adică 230. Meciul a fost sold-out încă de miercuri, deci noi am acționat ca stadionul să fie 100% acoperit. 

Suporterii Rapidului au venit în număr de 600. Ei în semn de solidaritate au decis să rămână afară, l-am auzit și pe Gigi Corsicanu când a zis «Toți pentru unul și unul pentru toți. Nu putem să mergem unii și alții să stea afară». De acum o săptămână se știa câte bilete vor primi cei de la Rapid.

Știm că Rapidul are o galerie numeroasă. În 2025, când sperăm să jucăm pe un teren nou, o să primim mai mulți suporteri adverși. Din păcate, aici jucăm deocamdată. Noi i-am primit cu mare drag, nu puteam să facem mai mult. 

În plan fotbalistic, dacă aveam un stadion mai mare cred că era mai bine”, a declarat Tiberiu Curt, în direct la Digi Sport Matinal. 

Ce a spus Gică Hagi despre suporterii Rapidului

La flash-interviu, Gică Hagi a fost întrebat și despre situația suporterilor Rapidului, care au ales să nu intre la meci, pentru că nu le-a fost permis accesul tuturor.

Eu nu sunt în conducere, eu știu că Rapidul are o galerie fantastică, un grup. Voiam să-i vedem în tribună, dar au arătat unitate.

Eu nu dau bilete, nu mă ocup, asta ar fi ultima. Nu e departamentul meu. Stadionul nostru are 4.000 și ceva de locuri, atât putem să dăm, 5%. Nu putem să facem gesturi să nu intre suporterii noștri. Farul a făcut ce trebuie”, a fost răspunsul dat de Gică Hagi.

Video Rezumat Farul - Rapid 2-1

Etichete: rapid , farul , suporteri rapid , tiberiu curt , scandal farul rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Oficial Al treilea antrenor care i-a spus ”NU” lui Bayern! A refuzat și rămâne la actuala echipă

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Citeşte şi

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Exclusiv Ce a spus conducerea Rapidului despre posibila venire a lui Cristi Chivu în Giulești

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură