Meciul Sepsi - U Craiova 1948 se va rejuca / Foto: Sport Pictures

Reacția presei din Ungaria după decizia de rejucare a meciului Sepsi - U Craiova 1948

articol scris de Digi Sport
09.03.2023, 18:57
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Partida Sepsi - U Craiova 1948 se va rejuca, după ce în primă instanță Comisia de Disciplină a FRF a hotărât ca gruparea covăsneană să câștige cu 3-0.

U Craiova 1948 a făcut apel și Comisia de Recurs a dat un verdict în favoarea oltenilor. Astfel, rezultatul înregistrat la ”masa verde” a fost anulat și jocul se va rejuca din minutul 1. Acum a venit rândul celor de la Sepsi să conteste decizia, iar Attila Hadnagy, oficialul clubului din Sfântu Gheorghe, a anunțat că vor merge la TAS.

Ce au scris jurnaliștii din Ungaria, după decizia Comisiei de Recurs în cazul meciului Sepsi - U Craiova 1948

Informațiile au ajuns și în Ungaria, iar jurnaliștii de la Nemzeti Sport au tratat subiectul: ”Au decis: se va rejuca meciul întrerupt din cauza scandărilor anti-maghiare”, a fost titlul articolului.

"Deși meciul a fost oprit de arbitrul Andrei Chivulete la scorul de 0-0, în minutul 26, Comisia de Recurs a decis ca meciul să se rejoace integral. Este așteptat ca jocul să fie programat joi, 16 martie, având în vedere că play-off-ul Ligii 1 debutează weekend-ul vitor.

Cele două echipe sunt în luptă directă pentru ultimul loc din play-off, iar cea mai recentă decizie le schimbă locurile în clasament. U Craiova 1948 urcă pe 6, cu 40 de puncte, în fața lui Sepsi, care are 39 de puncte.

Înainte de rejucarea dintre cele două, echipa din Sfântu Gheorghe va înfrunta FCSB la București, în timp ce U Craiova 1948 va juca la Sibiu, contra lui Hermannstadt", au scris jurnaliștii maghiari, care au citat și declarațiile lui Attila Hadnagy și Marcel Pușcaș.

Decizia Comisiei de Recurs în cazul Sepsi - U Craiova 1948

Sancțiune disciplinară – Admite recursul formulat de ACS Sepsi OSK împotriva Hotărârii CDE nr. 573/15.02.203. Desființează în parte Hotărârea CDE nr. 573/15.02.2023, în ceea ce privește sancțiunea cu penalitate sportivă, iar în temeiul art. 83.7 din RD al FRF sancționează clubului ACS Sepsi OSK cu penalitate sportivă 10.000 lei.

Admite recursul formulat de U Craiova 1948 SA împotriva Hotărârii CDE nr. 573/15.02.203. Desființează în parte Hotărârea CDE nr. 573/15.02.2023 în ceea ce privește sancțiunea cu forfait (3-0 în favoarea ACS Spesi OSK), iar în temeiul punctului 5, legea 7 din Legile jocului dispune rejucarea jocului dintre ACS Sepsi OSK și U Craiova 1948 SA din minutul 0.

Menține celelalte dispoziții ale hotărârii recurate. Admite cererile de intervenție accesorie. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare”, a transmis LPF.

Clasamentul Ligii 1, după decizia Comisiei de Recurs:

  • 1. Farul - 61 de puncte
  • 2. CFR Cluj - 60
  • 3. FCSB - 54
  • 4. Rapid - 52
  • 5. Universitatea Craiova - 51
  • 6. U Craiova 1948 - 40
  • 7. Sepsi - 39
  • 8. U Cluj - 34
  • 9. FC Voluntari - 33
  • 10. Petrolul - 33
  • 11. Chindia - 31
  • 12. FC Botoșani - 31
  • 13. Hermannstadt - 29
  • 14. UTA Arad - 27
  • 15. FC Argeș - 27
  • 16. CS Mioveni - 21

U Craiova 1948, favorită la calificarea în play-off

În situația actuală, U Craiova 1948 are prima șansă la accederea în play-off. În runda cu numărul 30, oltenii vor evolua pe terenul celor de la Hermannstadt, duminică, de la ora 21:00, în același timp cu partida FCSB - Sepsi. Ambele confruntări vor putea fi urmărite în direct la Digi Sport.

Pe hârtie, meciul celor de la U Craiova 1948 pare mai accesibil decât cel al lui Sepsi. O victorie a trupei lui Nicolo Napoli, coroborată cu un eșec al covăsnenilor pe Arena Națională, trimite gruparea din Bănie direct în play-off, indiferent de rezultatul meciului direct.

În orice alt scenariu, meciul de la Sfântu Gheorghe va fi decisiv pentru a afla cea de-a șasea formație care va juca în play-off-ul Ligii 1.

Etichete: presa ungaria , sepsi - u craiova 1948 , rejucare sepsi u craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Foto La fel de scump ca Stadionul Steaua. Echipa din SuperLiga a primit vestea cea mare

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

Exclusiv Angelescu a spus de ce a fost demis Bergodi. ”Au fost lucruri care nu au fost normale”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”