Ion Crăciunescu / Foto: Digi Sport

Exclusiv Reacție categorică a lui Ion Crăciunescu după ce Gigi Becali a anunțat primele transferuri

articol scris de Digi Sport
09.12.2023, 07:47
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

După ce FCSB a întâmpinat fluctuații de formă și nu a mai obținut aceleași rezultate precum la începutul campionatului, Gigi Becali (65 de ani) s-a pus pe treabă și a anunțat că a perfectat deja trei mutări.

Becali a spus că a perfectat deja trei mutări, însă mai plănuiește să aducă alți doi fotbaliști, unul dintre ei fiind atacantul David Ankeye de la Sheriff Tiraspol și brazilianul Luis Phelipe de la Poli Iași, transfer confirmat chiar de președintele lui Poli Iași.

Ion Crăciunescu a spus că Gigi Becali ar trebui să aducă un antrenor cu identitate

Chiar dacă suporterii echipei FCSB au motive de bucurie odată cu aceste anunțuri făcute de Gigi Becali, se pare că nu toată lumea este la fel de entuziasmată.

Fostul mare arbitru român, Ion Crăciunescu, a fost prezent la Digi Sport în cadrul emisiunii Fotbal Club și a comentat, alături de specialiștii din studio, transferurile anunțate de Gigi Becali.

Dacă Ilie Dumitrescu a avut cuvinte de laudă la adresa fotbaliștilor respectivi și a spus că vor întări lotul lui FCSB, Ion Crăciunescu a afirmat faptul că un nou antrenor ar fi trebuit să fie primul transfer efectuat de Gigi Becali.

”Un antrenor trebuia să aducă, iar noul antrenor trebuia să-și spună și el cuvântul, pentru că la FCSB...”, a afirmat fostul mare arbitru român, înainte să fie întrerupt.

Sfaițer a confirmat transferul, în timp ce Luis Phelipe a ezitat să vorbească

După ce Poli Iași a bătut-o pe UTA, președintele clubului, Corneliu Șfaițer a venit la interviul de după meci și a vorbit despre victoria echipei sale, dar și despre transferul lui Luis Phelipe la FCSB, pe care l-a confirmat.

”E clar că e un jucător în care am crezut și am negociat foarte repede pentru el. L-a vrut FCSB și am dorit să obținem procente pentru el și îi văd un viitor frumos, are doar 23 de ani. Cred că vom mai obține bani și în viitor datorită lui.

200.000 de euro este suma, avem și 20% dintr-un viitor transfer. Nu ascund faptul că am dorit mai mult, am dorit procente mai mari, dar atât am obținut și îmi doresc ca Luis să aibă un parcurs bun la FCSB pentru că are multă calitate. Joacă în toate pozițiile, Leo l-a pus și număr 10, în bandă, joacă peste tot.

E un jucător plăcut de vestiar, antrenori, public și cred că va da totul”, a afirmat Corneliu Șfaițer cu privire la Luis Phelipe.

De partea cealaltă, fotbalistul a ezitat să vorbească despre transfer, chiar dacă președintele celor două cluburi implicate au confirmat mutarea acestuia.

”Am văzut știrile dar nu știu nimic. Mă gândesc la Poli Iași acum și după pauza de iarnă vom vedea. Nu am semnat, nu pot vorbi despre asta. Dacă e o ofertă bună pentru Poli Iași, vom vedea, ar fi o oportunitate bună pentru mine și sunt pregătit pentru asta.

Da, jucăm cu FCSB următorul meci și voi da totul pentru echipa mea. Când joc pentru Poli, vreau să câștig fiecare meci”, a declarat Luis Phelipe la finalul meciului.

Etichete: transferuri , ion craciunescu , antrenor , gigi becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am fost aproape în lac”. Ce a declarat Gabriel de Moura înaintea meciului de baraj cu Csikszereda

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

E gata! Răzvan Lucescu l-a "demis" pe Fatih Terim

Anunțul făcut de agentul lui Neil Lennon, antrenorul așteptat la Rapid

Citeşte şi

Exclusiv Întrebat dacă ar semna cu FCSB, antrenorul care a uimit pe toată lumea a dat imediat răspunsul

Englezii au anunțat suma uriașă pregătită de Tottenham pentru transferuri! "Accent pe fundași"

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”