Romario Pires la minge, urmărit de Oaidă (dreapta) şi de Şut / Foto: Sport Pictures

Reacţie categorică a unui fost stelist după egalul cu "U": "Puteţi merge la pescuit. Acolo nu te lovește nimeni"

articol scris de Digi Sport
19.07.2022, 14:56
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, un meci în care "U" Cluj i-a pus foarte multe probleme. Dar ce l-a nemulţumit cel mai mult pe Gigi Becali a fost modul slab în care s-au prezentat cei mai buni jucători ai echipei

Printre declaraţiile de la finalul jocului au fost şi unele în care echipa roş-albastră a acuzat jocul dur al oaspeţilor, în special în startul partidei.

Despre acelaşi lucru s-a vorbit şi după "amicalul" Oţelul Galaţi-FCSB, scor 0-1, când s-a aflat că bucureştenii au fost la un pas să părăsească terenul tocmai din cauza unor durităţi, numai că în tribune erau aproape 13.000 de oameni şi din respect pentru ei au continuat partida.

Iulian Apostol dă de pământ cu FCSB: "FCSB, în scurt timp o să ajungă o echipă ca oricare alta"

Fost jucător la Oţelul Galaţi, Unirea Urziceni, Rapid şi Steaua (actuala FCSB), Iulian Apostol (41 de ani) îi critică dur pe cei de la echipa patronată de Gigi Becali.

  • 750.000 de euro a plătit Steaua pe Iulian Apostol (actuala FCSB) în 2010, celor de la Unirea Urziceni
  • o cupă a României a câştigat Iulian Apostol cu Steaua (actuala FCSB)

FCSB modestă e puțin spus. Păi, asemenea club să se plângă într-un meci amical că adversarii joacă tare… Dacă vreți să nu se joace tare, puteţi merge la pescuit. Acolo nu te lovește nimeni. Tot sport e și ăla. Ai venit la Galați și spui că voiai să scoți echipa de pe teren pentru că adversarii joacă tare.

Dar cine sunteți voi să faceți așa ceva? Sunteti cumva Real Madrid și vă pregătiți de vreun turneu mondial unde să vă vadă lumea vedetele? Nu, tu să fii fericit că a venit lumea să te vadă la Galați si că spectatorii au dat bani pe bilete.

FCSB, în scurt timp o să ajungă o echipă ca oricare alta. Mi-e greu să cred ca Gigi Becali va mai investi. A aruncat cu bani în fotbal când fetele dumnealui erau mici și nu aveau nevoile de acum.

Păi, daca ai fi Becali, unde ai da 20 de milioane, clubului de fotbal sau fetelor tale?

Până atunci nu o mai văd pe FCSB campioană. Nu pentru că jucătorii nu au calitate. Acolo e mare greșeală internă. Becali nu are capacitatea să aducă jucători. Poate să-i vândă, dar nu să-i aducă", a declarat Iulian Apostol la Radio Gold FM.

Apostol i-a făcut caracterizarea lui Florinel Coman: "Nu are detentă, nu e jucător de sprint, e de fuleu"

"Dacă nu aveam problemele la spatele la care m-am operat, Coman nu m-ar bate vreodată la cap. Nu are detentă, nu știe să joace cu spatele la poartă în viața lui, nu știe să joace în densitate, are nevoie de spații. Nu e jucător cu sprint, e de fuleu. Cum să-l pui să joace unde nici nu știe cum îl cheamă?! La FCSB, cineva îi frânează pe jucători să se dezvolte sportiv.

Gigi a devenit ca un șmecher de cartier care dacă băieții nu răspund la solicitările lui sunt imediat executaţi”, a mai spus Apostol.

Etichete: fcsb u cluj , iulian apsotol , apostol fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă