Suporterii lui Dinamo, la derby-ul cu FCSB / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Reacție după incidentele provocate de fanii lui Dinamo. ”Situația e dramatică. Dau din banii lor”

articol scris de Digi Sport
16.12.2021, 23:58
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Eșecul suferit de Dinamo, 1-2 la Mioveni, i-a enervat pe fanii ”câinilor”. Ultrașii l-au umilit pe Sorescu pe teren, după care i-au băgat în ședință pe jucători într-o benzinărie de pe autostrada Pitești - București, pe drumul de întoarcere.

Giani Kiriță (44 de ani) a comentat aceste acțiuni ale fanilor, pe care nu le-a blamat. Din contră, a spus că astfel de lucruri s-au întâmplat și pe la alte echipe.

La finalul partidei, Deian Sorescu (24 de ani), fostul căpitan al ”câinilor” a fost implicat într-un incident nefericit. Suporterii de la Dinamo l-au chemat la gard pentru a-i cere explicații în legătură cu ultimul eșec al ”câinilor” și l-au dezbrăcat de tricou.

Giani Kiriță le ia apărarea ultrașilor lui Dinamo după ce l-au dezbrăcat pe Deian Sorescu

Scoși din minți de erorile dinamoviștilor, suporterii i-au strigat lui Sorescu să își scoată tricoul: ”Dă-l jos, nu-l meriți!”. Ultrașii au început să îi tragă tricoul de pe el fotbalistului care a rămas la bustul gol și, ulterior, i l-au aruncat pe jos.

La întoarcerea de la Mioveni, se pare că suporterii au urmărit autocarul lui Dinamo pe autostradă, iar Mircea Rednic le-a transmis să se întâlnească într-o benzinărie pentru a purta o discuție.

Printr-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club, Giani Kiriță a mărturisit că este în asentimentul suporterilor. Kiriță consideră că fanii lui Dinamo țin echipa în viață și este meritul lor să știe ce se întâmplă cu jocul formației antrenate de Rednic și să ceară explicații pentru prestațiile slabe.

În plus, fostul jucător de la Dinamo spune că reacția suporterilor de la Dinamo nu a fost una exagerată, mai ales în contextul în care la alte cluburi din Liga 1 s-au petrecut incidente mai grave între suporteri și jucători.

Giani Kiriță, de partea fanilor lui Dinamo: ”Oamenii ăștia țin echipa. Dau din banii lor”

De-a lungul timpului s-au întâmplat lucruri și mai rele la alte echipe. La Rapid, îi alergau suporterii pe șinele de tren. Hai să vedem și noi, dacă acum nu poți să câștigi astfel de meciuri, când le poți câștiga?

Nu e ceva normal, dar oamenii ăștia țin echipa. Fac niște eforturi supranaturale. Ei dau din banii lor. În situația asta, nici nu știi cum e mai bine, nu știi cum să procedezi. Credeți că nu au fost și discuții civilizate? Eu zic că au fost. Sper să nu urmeze nimic mai grav de atât.

Probabil a fost o răbufnire. În suflet există multă durere, dar sper să nu se mai întâmple astfel de lucruri, mai sunt meciuri de jucat și trebuie să ne concentrăm la ele. Cu siguranță, jucătorii sunt blocați pentru că presiunea e foarte, foarte mare. Antrenorul răspunde de jucători. E o situație dramatică la Dinamo. Dacă se întâmpla la FCSB, lucrurile stăteau și mai rău”, a declarat Giani Kiriță la emisiunea Fotbal Club.

Reacția lui Deian Sorescu după ce a fost dezbrăcat pe teren de fanii lui Dinamo. ”Nu știu ce să mai spun”

La finalul partidei cu CS Mioveni, Sorescu a vorbit și despre incidentele din tribune. Jucătorul de la Dinamo a mărturisit că le înțelege supărarea suporterilor lui Dinamo.

M-au chemat să vorbim, mi-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, vor ca Dinamo să fie sus, dar, nu știu ce să mai spun. Îmi găsesc cu greu cuvintele”, este tot ce a putut spune Sorescu despre momentul în care a fost umilit de fani.

VIDEO Deian Sorescu, dezbrăcat de ultrașii lui Dinamo

Etichete: dinamo , suporteri , deian sorescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Galeria Rapidului nu mai are răbdare cu Bogdan Lobonț: ”E jale! E o pălărie mult prea mare”

Citeşte şi

Gaziantep a condus-o cu 2-0 pe Trabzonspor, după golurile lui Sorescu și Drăguș, și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”