Octavian Popescu / Foto: Instagram @octavianpopescu

Video Exclusiv Reacție spumoasă după dezvăluirea neașteptată a lui Octavian Popescu: ”I-am zis: `Bă, deja mă enervezi`”

articol scris de Digi Sport
06.01.2023, 23:17
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Octavian Popescu (20 de ani), fotbalistul FCSB-ului pe care Gigi Becali visează să încaseze zeci de milioane de euro, a dezvăluit un detaliu mai puțin cunoscut din viața sa.

Deși conduce o mașină de lux în valoare de 30.000 de euro pe care i-a făcut-o cadou patronul FCSB-ului, Popescu locuiește în continuare la baza roș-albaștrilor din Berceni, la fel ca în momentul în care a sosit în București, alături de foștii săi colegi de la echipa a doua a clubului.

Galerie Foto

Răzvan Raț, după ce Octavian Popescu a dezvăluit că locuiește la baza FCSB-ului: ”Mkhitaryan a făcut la fel”

Situația lui Octavian Popescu i-a adus aminte lui Răzvan Raț de fostul său coleg de la Șahtior Donețk, armeanul Henrikh Mkhitaryan (33 de ani). Fostul internațional român a povestit cu zâmbetul pe buze cum ”l-a confruntat” pe actualul fotbalist de la Inter.

Cred că am mai spus, Henrikh Mkhitaryan, care a fost colegul meu de cameră, cât a stat la Șahtior, a locuit doar la baza de antrenament. Avea 22-23 de ani. La un moment dat nu știam cum să-l scot din cameră, mă enerva. Noi foloseam hotelul doar înainte de meci.

Îți imaginezi că avea toate hainele acolo, era cam aglomerat și i-am zis: `Bă, ia-ți și tu un apartament, deja mă enervezi`. A spus că pentru el e foarte bine acolo, nu are nevoie de nimic, nu avea niciun stres. Era un hotel de 5 stele”, a transmis Răzvan Raț, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Răzvan Raț, după ce Octavian Popescu a spus că locuiește la baza FCSB-ului

Tavi Popescu, vedetă pe site-ul UEFA. Becali vrea 50 de milioane de euro în schimbul său

În startul lui 2023, forul internațional a anunțat lista fotbaliștilor care ar putea străluci în acest an, iar Tavi Popescu (20 de ani) se regăsește printre jucătorii aflați "sub lupă".

UEFA s-a arătat impresionată de tânărul jucător de la FCSB, despre care se scrie că ar putea avea evoluții extraordinare la EURO U21, din această vară.

"Mijlocașul ofensiv a fost o apariție obișnuită pentru FCSB în ultimele două sezoane și a debutat în competițiile internaționale încă de când a împlinit 18 ani. Plin de fler și spectaculos, Octavian Popescu a fost comparat adesea cu emblematicul jucător român Gheorghe Hagi", se arată pe site-ul UEFA.

Pe lista celor de la UEFA mai apar nume cunoscute, precum Moisés Caicedo (21 – Brighton & Hove Albion), David Datro Fofana (20 – Chelsea), Alejandro Garnacho (18 – Manchester United), Nico Williams (20 – Athletic Bilbao), Gonçalo Ramos (21 – Benfica) sau Mathys Tel (17 – Bayern München).

Etichete: razvan rat , henrikh mkhitaryan , octavian popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surprinzător! Câți suporteri sunt la FCSB - Farul + Așa arată Top 10 al sezonului

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

Video La unison! Ce au făcut fanii FCSB-ului în minutul 70 al meciului cu Farul

Citeşte şi

Video&Foto Gestul lui Coman care l-a făcut pe un copil să plângă. Ce s-a întâmplat după FCSB - Rapid

Foto Cum a fost numit Andrei Vlad de către Octavian Popescu, de ziua sa

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”