Gică Hagi și Dan Petrescu / Foto: Digi Sport

Video Exclusiv Reacții vehemente după ieșirea nervoasă a lui Dan Petrescu: ”Și-a pierdut apropiații!” / ”Imaginea sa are de suferit!”

articol scris de Digi Sport
29.05.2023, 17:35
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu Farul Constanțascor 1-2, astfel că echipa pregătită de Dan Petrescu (55 de ani) a încheiat anul pe a treia poziție în SuperLigă, astfel că ardelenii vor juca barajul pentru Conference League cu U Craiova 1948.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos pe toată durata partidei, iar după ultimul fluier, antrenorul ardelenilor a răbufnit la adresa constănțenilor cărora le-a reproșat că au jucat la capacitate maximă. Mai mult, Petrescu a fost aproape de un conflict fizic cu Zoltan Iașko, directorul sportiv al Farului.

Daniel Stanciu: ”Dan Petrescu s-a schimbat, și-a pierdut foarte mulți dintre apropiați!”

Daniel Stanciu a mărturisit că nu a fost surprins de comportamentul lui Dan Petrescu de la finalul partidei cu Farul, în contextul în care acesta a remarcat o schimbare în atitudinea fotbalistului în ultima perioadă.

Mai mult, Stanciu a declarat că din cauza atitudinii sale, Dan Petrescu și-a îndepărtat foarte mulți apropiați.

La CFR Cluj, l-am prins pe Dan Petrescu doar în ultimele două luni, a venit pe finalul sezonului. În ultima vreme, lucrurile au degenerat la el, inclusiv în declarații. El oricum era un tip ciudat la declarații sau când făcea o avancronică la ce urmează.

E clar, e o stare de stres, dar nu știu cât de mult a contat că a pierdut campionatul. Și în ultimele sezoane, la fel se comporta și avea o atitudine cel puțin bizară, nu numai la declarații, dar și la atitudinea lui pe bancă.

Ei știu ce au vorbit înainte, pentru că Hagi și Petrescu se lăudau reciproc de multe ori. Cred că s-ar fi așteptat ca Hagi să introducă mult mai mulți tineri. Eu spun privind din afară. S-a văzut că era deranjat.

Nu aș remarca reacția lui față de Hagi, ci reacția lui față de Iașko. Dacă nu se băgau membrii celor două staff-uri, lucrurile degenerau, și-au aruncat cuvinte foarte grele. S-a schimbat foarte mult în ultimii ani, poate succesul intern, că afară nu a avut foarte multe reușite.

E clar că CFR a dominat campionatul, dar el a fost în prim plan. S-a schimbat, și-a pierdut foarte mulți din apropiați. Eu știu foarte multe, dar nu vreau să spun. Am fost destul de critic la ce a făcut.

 Prin felul lui de a gândi și de a se comporta și-a îndepărtat apropiații. E un moment foarte dificil pentru el și pentru club. În momentul ăsta, locul trei înseamnă un eșec uriaș pentru CFR”, a declarat Daniel Stanciu la emisiunea Liga Digi Sport.

Alexandru Boc a criticat și el reacția lui Dan Petrescu, însă este convins că antrenorul ardelenilor a discutat cu Gică Hagi la finalul partidei.

Eu cred că Dan Petrescu i-a dat telefon lui Hagi după ce s-a terminat meciul, sunt prieteni buni, colegi de generație. Imaginea lui are de suferit pentru ce a făcut la finalul meciului. Cum poți să le spună Hagi copiilor să o lase mai moale?

Nu se poate, nu poți să le spui copiilor  ’lăsați-o mai moale sau dați-vă la o parte’. Hagi e un antrenor foarte corect, a jucat corect toate meciurile, dovadă că a ieșit campion”, a adăugat și Alexandru Boc.

VIDEO Daniel Stanciu și Alexandru Boc, despre Dan Petrescu

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , daniel stanciu , alexandru boc


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Au fost prieteni ”la cataramă”, dar acum nu-și mai vorbesc. De ce s-a rupt ”prietenia” dintre Băluță și Mitriță

Video La peste trei luni de la ”cel mai ciudat transfer din istorie”, a debutat!

Live Video&Score Hermannstadt - Poli Iași 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Moldovenii au avut un gol anulat

Citeşte şi

Dan Petrescu a lămurit situația lui Cristi Manea

Un fotbalist al Rapidului s-a dus la Dan Petrescu, la pauza meciului: ”I-am zis să plece, că m-a enervat”

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”