Marinos Ouzounidis, antrenorul Universității Craiova / Foto : Sport Pictures

Recuperare importantă la Craiova, chiar înaintea meciului cu Sepsi. Jucătorul revine în lot după aproape trei luni

articol scris de Digi Sport
16.04.2021, 17:06
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Partida Universitatea Craiova - Sepsi, din prima rundă a play-off-ului Ligii 1, va fi transmisă în direct, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro. Marinos Ouzounidis, tehnicianul grupării din Bănie, a anunțat că vrea să înceapă cu dreptul ultima parte a sezonului.

Marinos Ouzounidis, antrenorul Universității Craiova, a declarat, la conferinţa de presă online premergătoare jocului cu Sepsi, că formaţiei sale nu îi va fi uşor să-i învingă pe elevii lui Leo Grozavu, dar va face tot posibilul pentru că e important să înceapă play-off-ul cu o victorie.

Marinos Ouzounidis: "Nu va fi ușor să o batem pe Sepsi, dar vom încerca"

"Sepsi este o echipă bună, atletică, bine organizată. Va fi greu pentru noi, va trebui să muncim. Pentru a câştiga trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Ei joacă foarte bine defensiv, sunt foarte buni la dueluri... ceea ce înseamnă că trebuie să avem răbdare. E important să jucăm rapid, să speculăm spaţiile libere.

Însă pentru mine contează să ne facem jocul nostru. Apoi trebuie să fim mai concentraţi în faţa porţii, pentru că e important ca atunci când ne creăm ocazii să le fructificăm. Nu va fi uşor să o batem pe Sepsi, dar vom încerca", a afirmat Marinos Ouzounidis.

"Este o perioadă cu multe meciuri, dar prefer aşa decât să fi fost deja eliminaţi din Cupa României. Avem nevoie de toţi jucătorii pentru a putea face şi rotaţii. Este important să începem cu dreptul play-off-ul. Toate echipele din play-off sunt foarte bune.

Niciun meci nu va fi uşor. Poţi să câştigi toate meciurile aşa cum poţi să le pierzi pe toate. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla", a explicat antrenorul grec.

El a menţionat că Reagy Ofosu, care a suferit o ruptură musculară la sfârşitul lunii ianuarie, este refăcut, dar încă nu ştie dacă acesta poate intra în meciul cu Sepsi OSK.

"Ofosu a început să se antreneze cu echipa. Dar trebuie să fim atenţi cu el. Depinde de el în acest moment. Normal că noi avem nevoie de toţi jucătorii, dar trebuie să avem grijă de jucătorii care revin după o astfel de accidentare", a adăugat tehnicianul Marinos Ouzounidis.

Clasamentul înainte de începerea play-off-ului Ligii 1:

Etichete: play-off liga 1 , antrenor universitatea craiova , universitatea craiova sepsi , marinos ouzounidis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după scandalul cu Jurgen Klopp. ”Dacă vorbesc...”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Costel Gâlcă, primul meci, prima victorie pe banca Universității Craiova! Ce a spus antrenorul după succesul cu Sepsi

Au bătut palma: Universitatea Craiova urmează să aibă un nou antrenor! Salariu de 20.000 de euro pe lună

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale