Mircea Rednic a semnat cu Dinamo / Foto: Facebook Dinamo

Video Exclusiv Rednic face încă un "new Dinamo". Revoluție din iarnă, însă fără comisioane la impresari: "Eu așa am auzit"

articol scris de Digi Sport
16.10.2021, 16:37
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Dinamo nu pare să-și revină nici după întoarcerea lui Mircea Rednic, pentru că echipa a obținut o remiză (2-2 cu UTA) și o înfrângere (1-2 cu Gaz Metan Mediaș) în cele două partide de la sosirea "puriului".

Rednic aduce jucători la Dinamo fără comisioane la impresari

Astfel, este de așteptat ca Rednic să "transforme" echipa în pauza de iarnă, așa cum a făcut-o și în celelalte patru mandate ale sale anterioare. Însă de această dată, cei care vor veni la Dinamo o vor face fără comisioane la impresari. O spune Ionel Dănciulescu, care ar putea reveni și el la "câini".

Gabi Balint: "Clar că vor veni jucători. Știm prea bine că Mircea Rednic, la toate echipele unde a fost, aduce jucători, lui îi place să-și aducă jucătorii lui, se știe."

Ionel Dănciulescu: "În momentul ăsta, dacă ar fi rezultate la Dinamo, crezi că el ar mai face 6 sau 7 transferuri?"

Gabi Balint: "Nu, dar el va aduce în funcție de ce se va întâmpla până la iarnă, dar lucrurile nu văd să meargă bine, adică nu văd să iasă, mai ales că vin meciuri grele."

Ionel Dănciulescu: "Aduci jucători atunci când lucrurile nu funcționează."

Gabi Balint: "Da, va renunța la jucători."

Ionel Dănciulescu: "Cu siguranță că va renunța la unii jucători, probabil și la mulți jucători tineri care nu evoluează. Cel mai bine pentru ei este să se ducă undeva unde să aibă meciuri în picioare, să crească valoric. Poate nu sunt în discuție jucătorii respectivi, de care spui tu (n.r.: jucătorii aduți înainte de venirea lui Rednic)."

Gabi Balint: "Ei ar fi (n.r.: jucătorii aduți înainte de venirea lui Rednic). Acum, depinde și de ce posibilități au să aducă jucători, chiar dacă vin liberi de contract. Totuși, trebuie să le dai niște bani, salarii, impresari, la semnătură acolo..."

Ionel Dănciulescu: "Din ce am înțeles, nu se va plăti niciun comision către agenți. Eu spun ce am auzit de la Mircea Rednic. Dacă vin acum 3, 4 jucători, cum spunea Rednic, lucrurile sunt evidente: fundaș dreapta, unde echipa nu are de foarte mult timp, și mai are nevoie de o dublură acolo în față. Ai nevoie, probabil, din punctul meu de vedere, și de un mijlocaș de creație, gen Deaconu".

Mircea Rednic se află la al cincilea mandat pe banca lui Dinamo

În urmă cu câteva zile, Iuliu Mureșan (67 de ani), președintele roș-albilor, a dezvăluit că gruparea din Ștefan cel Mare va mai bifa cel mult patru transferuri în zilele următoare. Și Rednic a spus același lucru, și anume că nu are nevoie de mai mulți, pentru că are un lot bun.

De multe ori, Mircea Rednic și-a adus, la echipele pe care le-a antrenat, jucători prin intermediul fiicei sale, Luana, care e agent.

Ultimul jucător adus de Dinamo este Michel Espinosa, care a sosit pe 14 octombrie. În plus, rednic a anunțat și cooptarea lui Florin Răducioiu în staff.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo s-a terminat 2-1 în etapa a 12-a, iar "câinii" au bifat 8 înfrângeri în ultimele 9 etape.

Etichete: mircea rednic , ionel danciulescu , gabi balint , transferuri dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Foto Românul care s-a fotografiat cu Florentino Perez. ”Cel mai bun președinte din lume”

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”