Astra - Dinamo 4-1 | Rednic, lucrat de jucători!? Anunţul făcut de Duckadam, după ce a asistat la umilinţa lui Dinamo

20.12.2018, 22:23
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

VIDEO Astra - Dinamo 4-1 | Helmuth Duckadam e de părere că Rednic a bulversat total echipa şi are impresia că jucătorii lui Dinamo au evoluat de parcă şi-ar fi dorit să "îl lucreze" pe antrenor.

Deşi au trecut aproximativ două luni de când a preluat echipa de la Claudiu Niculescu, Rednic nu a adus vreo schimbare în jocul echipei. Tehnicianul a făcut o adevărată revoluţie la nivelul lotului, însă exprimarea din teren pare mai slabă ca niciodată în istoria recentă.

"Puriul" a obţinut doar două victorii în meciurile oficiale cu Dinamo, dar de fiecare dată şi-a atacat brutal fotbaliştii. Mulţi au senzaţia că Rednic face aceste declaraţii controversate în mod voit, pentru a deturna atenţia de la o eventuală vină a sa. Concret, tehnicianul îi scoate mereu pe jucători "ţapi ispăşitori", ceea ce creează fără doar şi poate animozităţi în vestiar.

Fotbaliştii au înţeles că Rednic are mână liberă şi credit total din partea conducerii, însă cu siguranţă că atmosfera e una greu de suportat, din perspectiva jucătorilor. Mai mult, în condiţiile în care ştiu că sunt şanse mari să fie daţi afară a doua zi, mulţi încearcă să se protejeze, crede eroul de la Sevilla.

"Aşa am văzut eu, că au jucat împotriva lui Rednic. Scorul trebuia să fie undeva la 9-2. Nici faulturi nu am văzut, nu a fost agresivitate. Mulţi stau cu gândul la ce va fi mâine, ei ştiu că vor pleca. Cu siguranţă acesta e unul dintre motivele pentru lipsa de agresivitate. Şi în această săptămână au plecat jucători, e o listă lungă pe care figurează şi alţii. "Ce fac, mă accidentez astăzi", probabil că au gândit mulţi dintre ei. Nici nu i-am văzut supăraţi după goluri", a spus Duckadam, la final.

Şi Daniel Niculae a condamnat atitudinea jucătorilor, care au tratat partida ca şi cum era una amicală. În ciuda faptului că avea o importanţă capitală pentru viitorul apropiat al clubului.

"Cred că meciul contra Craiovei (n.r. victorie cu 3-0) i-a dat peste cap, nu au avut deloc agresivitate. Spiritul celor de la Dinamo unde e? Că ei se laudă că au anumit spirit. Nu am văzut la niciunul să aibă acea stare în această seară", a spus şi Daniel Niculae.

Etichete: rednic , mircea rednic , astra dinamo , rednic dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Cel mai surprinzător discurs din SuperLigă: ”Nu m-am bucurat la golurile noastre! Îmi vine să plâng”

Live Video&Score Liverpool - Tottenham 2-0, ACUM, pe DGS 1. Radu Drăgușin, rezervă / Chelsea - West Ham 5-0

Cea mai slabă apărare din istoria Premier League! 100 de goluri primite într-un singur sezon

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Citeşte şi

”Credeți că Dinamo va retrograda?” Mircea Rednic: ”Nu mai vorbiți că sunt dinamovist!”

Exclusiv Florin Prunea și Mircea Rednic s-au întâlnit în parcare: ”Florine, hai să vorbim ceva”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”