Laurențiu Reghecampf și Adrian Mutu / Foto: Sport Pictures

Reghecampf îl vede pe Adi Mutu antrenor la CFR Cluj: "Dacă Dan Petrescu merge la națională, e o soluție"

articol scris de Digi Sport
20.10.2021, 20:59
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Adrian Mutu (42 de ani) a rămas liber de contract după despărțirea de U Craiova 1948, însă antrenorul ar putea reveni rapid în activitate, în funcție de hotărârea pe care o va lua FRF.

Reghecampf îl vede pe Adi Mutu antrenor la CFR Cluj: "Dacă Dan Petrescu merge la națională, e o soluție"

Mirel Rădoi a anunțat că va pleca de la echipa națională în noiembrie, când îi va expira contractul, astfel că FRF trebuie să caute un nou antrenor. Dan Petrescu este o variantă pentru postul de selecționer, însă acesta se află sub contract cu CFR Cluj.

Totuși, dacă Petrescu va alege să lase CFR pentru echipa națională, campioana va fi nevoită să găsească un înlocuitor, iar Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, crede că Adrian Mutu ar fi potrivit pentru acest post.

"Am vorbit cu Adrian Mutu. Haideți, pe bune acum? De abia au schimbat antrenorul, l-au adus pe Dan Petrescu, acum vorbiți că îl schimbă pe Dan Petrescu?

(n.r - Dan Petrescu este soluție pentru echipa națională) Aa, ok, normal că Adi este o soluție pentru orice echipă. Dacă Dan va merge la echipa națională, cu siguranță că Adi va fi o soluție pentru CFR. De ce nu? E un antrenor tânăr, care a făcut echipa din Craiova să joace fotbal. A avut foarte multe ghinion. Mi se pare o soluție foarte bună", a spus Laurențiu Regehcampf, la o conferință de presă.

Dan Petrescu, dorit în locul lui Mirel Rădoi la naționala României

Oficialii FRF sunt puși în gardă și știu că șansele de a-l întoarce din drum pe actualul selecționer sunt infime. Tocmai de aceea, șefii Federației Române de Fotbal au început discuțiile pentru cooptarea unui nou selecționer.

Alesul este Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, care e dispus să vină, dar îşi doreşte însă un salariu uriaş, scrie AS.ro. "Bursucul" e gata să spună DA și să devină selecționer, însă cere 600.000 de euro pe an plus bonusuri pentru a părăsi campioana și a veni pe banca naționalei, scrie sursa citată. Conform actualului contract, Mirel Rădoi are un salariu anual de 250.000 de euro.

Oficialii grupării din Gruia ar fi de acord să-l lase pe antrenor la echipa națională, aceasta fiind a treia oară când Petrescu este ofertat de FRF. Dacă nu se înțeleg cu antrenorul campioanei, oficialii federației au și o variantă mai ieftină: Edi Iordănescu, al cărui post la FCSB este din ce în ce mai șubred, după ieșirile lui Gigi Becali.

Etichete: cfr cluj , laurentiu reghecampf , echipa nationala , adrian mutu , dan petrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce a fost pus sub urmărire penală: ”Victima sunt eu!”

Laurențiu Reghecampf, pus sub urmărire penală din cauza conflictului cu Anamaria Prodan! ”Dosar de violență în familie”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”