Cosmin Contra, într-un meci al României / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Renunță la SMURD? Care sunt, de fapt, intențiile spaniolilor: „Prima opțiune rămâne Cosmin Contra!”

21.08.2020, 16:30
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Gigi Mulțescu a fost confirmat la Dinamo după ce spaniolii au preluat gruparea din Ștefan cel Mare, dar incertitudinea planează în continuare asupra postului său.

Într-o intervenție la emisiunea Liga Digisport, unul din cei care candidează la o funcție de conducere la Dinamo, Ioan Mărginean, crede că cel poreclit SMURD este doar o soluție de provizorat. 

„Luni se întoarce Pablo Cortacero. Prima opțiune rămâne Cosmin Contra. El cunoaște bine pe spanioli, asta pentru că vor veni 7-8 jucători spanioli, ei vor un lot de 32 de jucători.

Vor să implementeze un model spaniol, de baza sportivă se ocupă Ruffo Collado, a fost manager la academii, e bine că oamenii se ocupă de baza de jos. 

Echipa a doua e necesară, nu mai pierzi jucătorii pe care îi formezi, pot ajuta în caz de coronavirus. Vor o academie care să rivalizeze cu Gigi Becali, cu Viitorul,” a declarat fostul președinte de la Gaz Metan.

Toate propunerile lui Gigi Mulțescu, respinse de spanioli

Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, a transmis că a alcătuit o listă de jucători de care ar avea nevoie pentru sezonul viitor, dar toți au fost refuzați de noua conducere pentru că nu s-ar încadra în noua filosofie a echipei.

Eu am propus o listă de jucători, mi s-a spus că niciunul dintre ei nu se încadrează în filosofia asta. Așteptăm să decidă ei. Noi ne-am orientat în funcție de bugetul pe care-l aveam, nu erau de prima linie, dar erau fotbaliști buni. Acum e alt fond de transferuri, e cu atât mai bine.

Filosofia mea este să câștig. Budescu nu este pe lista mea, că nu ni-l puteam permite. Dacă aș putea, l-aș lua cu două mâini. Pe mine mă vor ține rezultatele la Dinamo”, a declarat Gigi Mulțescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Dinamo va debuta în noul sezon al Ligii 1 luni, de la ora 21:00, împotriva celor de la Hermannstadt, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: gigi multescu , cosmin contra , antrenor dinamo , pablo cortacero


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Foto Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune "Regina Europei"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Nota primită de Nicolae Stanciu, după meciul în care echipa sa a primit 4 goluri în 25 de minute

Echipa lui Nicolae Stanciu și Cosmin Contra, umilită în Arabia Saudită: în minutul 25 era 4-0 pentru Al-Ahli

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”