Gigi Becali, patronul FCSB / Foto: Sport Pictures

Replică dură a lui Edi Iordănescu, după ce Gigi Becali a acuzat că arbitrajele sunt ”teleghidate” în favoarea CFR-ului

articol scris de Digi Sport
09.04.2021, 20:01
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB și CFR Cluj luptă și în acest sezon pentru titlul din Liga 1, dar cele două rivale poartă o ”bătălie” și în afara terenului, de la distanță.

În ultimele luni, de la primul meci direct din acest sezon, câștigat de ardeleni cu 2-0, Gigi Becali, patronul ”roș-albaștrilor”, și Edi Iordănescu, antrenorul formației din Cluj, s-au ”contrat” constant, în special pe tema arbitrajelor, despre care omul de afaceri a susținut constant că este favorabil CFR-ului.

Edi Iordănescu, o nouă replică pentru Gigi Becali

Gigi Becali a acuzat arbitrajul ”pro CFR” și după victoria ardelenilor cu Dinamo, meci în care ardelenii au beneficiat de dublă superioritatea numerică, dinamoviștii Paul Anton și Florin Bejan fiind eliminați încă din prima parte. Acum, a venit replica lui Edi Iordănescu.

Domnul Becali a obținut ce și-a dorit. A creat o imagine artificială, că CFR ar fi avantajată de arbitraj. Dacă analizăm obiectiv, am trage alte concluzii. Dacă noi și după meciul cu Dinamo am fost acuzați, în condițiile în care au fost două penalty-uri clare pe care nu le-am primit, până la urma urmei sunt sigur că fără rea intenție, atunci nu știu despre ce mai vorbim.

Domnul Becali ar trebui să comenteze despre eliminarea lui Arlauskis din meciul cu FCSB. Despre Camora (n.r. hențul său din minutul 2 al meciului CFR - FCSB 2-0) a vorbit patru-cinci luni întruna.

Este o părere. Când Arla a ieșit din poartă (n.r în FCSB - CFR 3-0) mai erau doi jucători în preajma acelui duel, care puteai interveni. E extrem de discutabilă acea eliminare de la care s-a rupt total jocul. Aș vrea să comenteze și acel moment”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, programat duminică, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Înaintea ultimei etape din sezonul regular, FCSB și CFR Cluj sunt despărțite în clasament de un singur punct. Dacă ardelenii vor avea în runda 30 înfruntarea cu ocupanta locului trei, Universitatea Craiova, ”roș-albaștrii” se vor deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi, formația de pe locul patru, joc programat sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1.

Ce a spus Gigi Becali despre arbitraj, după CFR Cluj - Dinamo 1-0

Ce jocuri? O să fie toată lumea pentru CFR. Corupție nu mai există. Există ordine. Niciun arbitru nu mai ia șpagă. Nu mai există corupție în fotbal, nu mai e mită. Sunt stăpânii sus, care le dau direcție. O să vedem ce o să facă, acum, cu Craiova.

Pe Craiova, pe Steaua, nu poți să-i furi așa, ați văzut ce le-a făcut celor de la Dinamo. Cu noi nu o să poată să facă așa. Și la noi, am avut penalty la Tavi Popescu, penalty clar, nu l-a dat.

I-am zis lui Mihai (n.r MM Stoica) că l-a dat afară la mișto pe Anton, iar dacă nu o să dea gol, o să îl dea afară și pe Bejan, care avea galben. I-am zis că nu mă mai uit. Dacă nu dau gol, bagă Bîrsan mingea în poartă. Le-a dat doi oameni afară, nu mai aveau nevoie de 11 metri. Dă-le doi oameni afară celor care joacă cu mine, și nu mai am nevoie de 11 metri.

E clar că e de undeva, teleghidat. Kovacs ne-a furat cu CFR. După, ne-a dat să ne mai pârlească o dată cu Viitorul. O să vedeți că pe Bîrsan îl mai dă o dată cu CFR. Pe Bîrsan l-au trimis, că e kamikaze”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , arbitraje cfr cluj , arbitraje liga 1 , fcsb cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vinicius a reușit o ”dublă” pentru Real Madrid și după a descris în patru cuvinte returul cu Bayern Munchen

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

Citeşte şi

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

Mihai Rotaru după titlul câștigat de FCSB: ”Nu l-am felicitat pe Gigi Becali, ci l-am felicitat pe Argăseală!”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”