FCSB - Progresul Spartac 3-0 | Mihai Bălașa a revenit pe teren

Galerie Foto Revenire importantă pentru FCSB. Cine a fost căpitan în amicalul cu Progresul Spartac

17.11.2018, 16:06
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Nicolae Dică a profitat de pauza competițională prilejuită de dubla naționalei României cu Lituania și Muntenegru, din Liga Națiunilor, și a programat un amical pentru echipa sa.

Astfel, FCSB s-a impus cu 3-0 intr-o partida amicală disputata împotriva celor de la Progresul Spartac '44, disputată la Baza Sportiva FCSB. La FCSB a evoluat și Mihai Bălașa, care s-a recuperat după accidentarea suferită. 

Roș-albaștrii au punctat prin Harlem Gnohere ('6), Florin Tanase ('15 - penalty) si Daniel Benzar ('74).

Nicolae Dica a folosit următoarea formulă de echipă: Vlad - Roman, Bălașa (cpt), Jr. Morais, Stan - Teixeira, Zlatinski - Jakolis, Rusescu, Tănase - Gnohere. În a doua parte a jocului au mai intrat Bălgrădean, Stoica, Benzar și Tudose.

Galerie Foto

 

Mihai Bălașa a revenit în Liga 1 după 3 ani și jumătate petrecuți în Italia. Acesta a fost cumpărat de AS Roma de la Viitorul, în vara lui 2013, dar nu a reușit să se impună în echipa italienilor, fiind împrumutat la Crotone și Trapani. Bălașa poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca fundaș dreapta.

1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Bălașa, conform transfermarkt.com.

Acestea sunt meciurile "talisman" ale lui Nicolae Dică. Cum poate termina FCSB anul pe primul loc

FCSB mai are de jucat doar 6 partide în 2018. Roș-albaștrii au toate motivele să fie optimiști. În turul sezonului regulat al Ligii 1, aceasta a fost cea mai bună serie a echipei lui Nicolae Dică. Practic, FCSB a câștigat 14 puncte dintr-un maxim de 18.

La capătul celor 6 meciuri din tur, FCSB a făcut un salt impresionant în clasament. De pe locul 10 pe care se afla după etapa a doua, FCSB a ajuns lider.

Seria începe începe de 25 noiembrie, cu deplasarea de la Iași și se încheie cu ultimul meci din 2018, derby-ul cu CFR Cluj, de pe 21 decembrie. Între cele două partide se vor intercala meciurile cu Gaz Metan, Sepsi, Viitorul și Botoșani, toate partidele fiind transmise de Digi Sport 1.

Spre deosebire de turul sezonului, FCSB va fi nevoită să joace partidele de pe teren propriu la Pitești, după ce Gabriela Firea a anunțat că Arena Națională se va închide pentru a se reface gazonul.

"Clar ne doream să jucăm pe Național Arena, unde ne simțim foarte bine, aveam suporterii lângă noi. Sper să nu fie un dezavantaj ca mergem la Pitești. Sper că oamenii să vină alaturi de noi si sa avem rezultate foarte bune",a spus Nicolae Dică la Digi Sport.

Etichete: mihai balasa , florin tanase , harlem gnohere , daniel benzar , fcsb progresul spartac 3-0


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

S-a făcut coadă pentru Florin Tănase! Primele echipe care au demarat negocierile

”Au excelat!”. Gică Hagi a avut numai laude pentru foștii săi jucători. Cele trei nume pe care le-a rostit

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”