Roberto Strechie va evolua pentru Dinamo / Foto: tuttomercatoweb

Dinamo a mai bifat un transfer în ziua în care l-a legitimat pe Diego Fabbrini. ”M-au căutat și i-am ales!”

22.08.2019, 15:35
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamo este și ea activă, la fel ca și FCSB, dar și Craiova, cea care l-a adus în staff pe Victor Pițurcă (63 de ani), pe piața transferurilor. După ce l-au legitimat pe Diego Fabbrini (29 de ani), diriguitorii ”câinilor” au ajuns la un acord de transfer și cu Roberto Strechie (19 ani), un mijlocaș care provine de la Venezia B.

Informația, care a fost dezvăluită de către cei de la tuttomercatoweb a fost confirmată și de oficialii grupării din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, dar și de jucătorul însuși. ”A apărut acestă şansă de a juca pentru o echipă de top din România. M-au căutat şi i-am ales”, a spus Roberto Strechie pentru tuttomercatoweb.com.

Strechie este italian, s-a născut la Venezia, dar are și cetățenie română, deoarece ambii părinţii sunt din țara noastră.

Dănuţ Lupu continuă criticile la adresa lui Prunea: "Şi noi aduceam jucători, dar ăia jucau fotbal. Ăştia fac doar figuraţie"

Dănuţ Lupu (52 de ani), unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Dinamo, a vorbit despre problemele clublui, care se află pe ultimul loc în Liga 1. Acesta a criticat şi fanii dinamovişti, care au atacat autocarul echipei cu pietre, după înfrângerea cu Chindia Târgovişte.

„Nu sunt de acord cu ce au făcut suporterii. Dar să ne gândim cum s-a ajuns aici. Totul se întâmplă pentru că li s-a permis să facă asta. Înainte nu făceau asta. Prin 1997 au început să facă așa. Li s-au dat bani să-i înjure pe unii și să-i aplaude pe alții. Să ne uităm cine sunt liderii de galerie și ce erau înainte să ajungă. Nu aveau nici pantofi în picioare înainte.

Unde e galeria lui Dinamo care făcea coregrafii spectaculoase când juca cu Steaua? De unde aveau bani pentru coregrafii? Alea costă foarte mulți bani”, a spus Lupu pentru ProX.

Etichete: transferuri dinamo , roberto strechie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă